06.10.2014, David Zeman

U17: Zasloužená výhra proti Znojmu

U17: Zasloužená výhra proti ZnojmuMladší dorost U17 přivítal na svém hřišti Znojmo. Do utkání jihlavští mladící vstoupili aktivně, prosadit se ale dokázali až na konci prvního poločasu gólem Časty. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, ale Vysočina se dokázala prosadit až na konci zápasu, kdy upravil na závěrečných 2:0 (1:0) Průša.

 
FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, neděle 5.10.2014, 11:00
2:0
(1:0)
ZnojmoZnojmo
 
Góly: 39. Časta, 77. Průša.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Vašíček (67. Svoboda R.), Jilg, Vlk, Bartók (58. Průša) – Malár – Fikar (50. Vrzal), Smejkal, Časta (64. Pecina), Mužátko (40. Svoboda P.) – Polcar (64. Karmazín).
 

Komentář

„I přes to, že jsme byli více u míče a měli více z hry, tak musím ocenit hru Znojma. Brankově se nám podařilo prosadit vždy až v závěrech obou poločasů. Za stavu 1:0 nás deset minut před koncem zápasu podržel Konrád. Proto si tohoto výsledku musíme považovat. Určitě to nebylo jednoduché utkání. V posledních čtrnácti dnech vidím na hráčích, že jdou výkonnostně nahoru. Velmi dobře pracují při trénincích za což sklízíme ovoce.“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu