30.07.2014, Miroslav Fuks

U19: V Liberci v závěru otočili utkání

U19: V Liberci v závěru otočili utkáníStarší dorost U19 vstoupil do nového ročníku nejvyšší soutěže cennou výhrou 1:2 (1:0) z půdy Slovanu Liberec. Domácí tým byl v první půli lepší a šel do vedení. Vysočina však zcela ovládla druhé dějství a díky dvěma trefám Radima Lišky v rozmezí 82. a 90. minuty zaslouženě otočila utkání.

 
LiberecLiberec
1.kolo, sobota 26.7.2014, 13:00
1:2
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 28. Dudek – 82. a 90. Liška. Rozhodčí: Hanousek – Kovářová, Šťastný.
Diváci: 80
Liberec: Zachoval – Janků, Heppner, Dudek (56. Švejkovský), Knejzlík, Doležal (66. Liška), Barac, Pospíšil, Kukla (46. Jakimič), Otta, Šustr (90+2. Šimek).
FC Vysočina: Pokorný - Ločárek (75. Čermák), Rychetník, D.Šerý, Fiala - Štěpánek, Kolčava (46. Novotný) - Šimončič (36. Bajer), Sargsyan (60. Liška), Mazel (67. M.Šerý) - Klíma.
 

Komentář

"Celý první poločas byli domácí hráči aktivnější a šli zaslouženě do vedení. Druhá půle zápasu už byla diametrálně odlišná a veškeré dění se odehrávalo na polovině Liberce. Domácí tým však dokázal spoustě šancí odolat. Drtivému tlaku v závěru utkání už ale nikoli. Liška dvěma brankami v rozmezí 82. a 90. minuty rozhodl o zaslouženém vítězství jihlavského celku," okomentoval vstup do ligové sezóny trenér týmu Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu