12.07.2014, Miroslav Fuks

Juniorka podlehla farmě Zbrojovky Brno

Juniorský tým měl dnes původně nastoupit proti stejnému výběru Sparty Praha. Jelikož ligový los přidělil tohoto soupeře hned do úvodního kola Juniorksé ligy, došlo ke změně soupeře a do Jihlavy přijela farma Zbrojovky - třetiligový SK Líšeň. Zkušenější soupeř doplněný o hráče z širšího kádru brněnského "áčka" zvítězil 0:2 (0:2).

 
FC Vysočina jun.FC Vysočina jun.
přát., sobota 12.7.2014, 10:00, Bedřichov
0:2
(0:2)
LíšeňLíšeň
 

Diváci: 0
FC Vysočina jun.: Soukup (70. Zimola) - Hron (46. Dvořáček), Pedro, Zábrodský, Mlakić (46. Ujčík) - Veselský (46. Kelbler), Šuta (46. Kriegsmann), Demeter (25. Spirkoski), Klusák - Duba (70. Veselský), Maruš (60. Čáp)
 

Komentář

"Farma Zbrojovky Brno k zápasu přijela posílena o hráče z širšího kádru "áčka" (Kroupa, Přerovský, Sus, Stehlík, Fall), což na hře bylo znát. Hosté nás dvakrát potrestali z rychlého protiútoku po ztrátách míče ve středu jřiště. Dvě naše tutovky spálil Ujčík," řekl k přípravnému duelu trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu