OpavaOpava
17.kolo, sobota 3.11.2012, 12:00
2:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól Vysočiny: 3. Mazel
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář (40. Jícha) – Hekerle, Rychetník, Jančík, Haala – Šerý M., Štěpánek (61. Bednařík), Kliment (40. Rokos), Mazel (46. Kovář) – Duba, Klíma (38. Pospíchal).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Kamila Průši: „Vstup do utkání nám vyšel na výbornou, když jsme šli do vedení po přesné střele Mazla. Domácí se dostali také dvakrát do velkých šancí, které ovšem neproměnili. Do dvoubrankového vedení nás mohl poslat Duba, který bohužel ve vyložené šanci netrefil bránu. Ve druhé půli na nás domácí vyrukovali s tvrdou hrou. Získávali míče uprostřed hřiště a měli více ze hry. Zaslouženě vyrovnali na 1:1. Chvíli na to měl velkou příležitost Kovář, který se však rozhodl místo střely přihrát a my tak ani nezakončili. Tři minuty před koncem jsme po brejkové situaci inkasovali po druhé. Závěr podzimu nám nevyšel. Škoda, že jsme si posledními zápasy pokazili dobrý dojem."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu