FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, neděle 14.10.2012, 12:00
2:1
(1:1)
OstravaOstrava
 
Góly: 40. Duba, 43. Mazel (pen.)
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář – Hekerle, Rychetník, Bednařík, Fiala – Haala (48. Pospíchal), Klíma (73. Kuja), Jančík (67. Kliment), Štěpánek, Mazel (75. Šerý M.) – Duba (58. Rokos).
 

Komentář

„Na vedoucí tým tabulky jsme změnili rozestavení, přešli na 4-1-4-1 a chtěli tak vyztužit střed hřiště. Baník se prezentoval obrovskou herní kvalitou, více držel míč a zcela jasně nás přehrával. Paradoxně jsme mohli jít do vedení my, Duba však svoji velkou šanci neproměnil. Hosté se ujali vedení po hezké kolmé přihrávce středem hřiště. Následně si vytvořil ještě další dvě obrovské šance, které však skončili mimo naší branku. My jsme měli dva tři náznaky příležitostí po brejkových situacích. V poslední minutě první půle předložil Štěpánek krásnou přihrávku Dubovi, který si poradil s převzetím míče, následně se obtočil kolem obránce a přesně zakončil. Stejně jak nám vyšel závěr první půle, tak nám vyšel i úvod půle druhé. Do šance se dostal Duba, který byl faulován a nařízený pokutový kop přesně proměnil Mazel. Baník znervózněl a již se mu tolik nedařilo. Hra se odehrávala spíše uprostřed hrací plochy. V závěru utkání šel sám na brankáře střídající Kuja, který však zakončení absolutně nezvládnul. I přes to jsme se mohli radovat z výhry. Musím uznat, že jsme měli štěstí. Stejně tak uznávám, že soupeř si prohru nezasloužil. Naši hráči však prokázali obrovskou vůli. Většina z nich šla na doraz svých fyzických sil, čehož si nesmírně vážím!" řekl po utkání spokojený trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu