Frýdek-MístekFrýdek-Místek
1.kolo, středa 15.8.2012, 14:00
1:3
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 36. Klíma, 53. Mazel, 65. Štěpánek
Diváci: 0
Frýdek-Místek: Kolář - Hekerle (63. Kliment), Bednařík, Rychetník, Fiala (59. Haala) - Kovář (40. Šerý M.), Jančík, Štěpánek, Mazel - Duba (48. Šerý D.), Klíma (66. Kuja)
 

Komentář

Trenér Kamil Průša k utkání řekl: "Do úvodního utkání sezony jsme nastoupili v rozestavení 4-4-2. V první půli jsme působili fotbalověji, více jsme drželi míč na svých kopačkách, ale jen stěží jsme se dostávali do šancí. Hrozili jsme hlavně z naší levé strany, kde se výborně doplňovala dvojice Fiala - Mazel. Branku jsme vstřelili v závěru první půle, kdy po průniku Hekerleho a jeho vyražené střele, dorážel do prázdné brány Klíma. Ve druhé půli jsme byli herně opět lepší než domácí. Po faulu na Hekerleho se z pokutového kopu prosadil Mazel. Do tříbrankového rozdílu jsme šli po hezké akci Jančíka, který předložil finální přihrávku Štěpánkovi. Domácí musím ocenit za to, že i když prohrávali o tři branky, tak se stále snažili hrát aktivně. V posledních osmi minutách se dostali do několika velkých šancí, z nichž proměnili pouze jednu. Všechny tyto šance pramenili z našich individuálních chyb. Díky nekoncentrovanosti některých hráčů v závěru utkání, jsme si trošku zkazili jinak dobrý herní projev z celého utkání. Nad tímto se musíme určitě zamyslet. Chci určitě pochválit celý tým za dobrý vstup do soutěže. Kromě již zmíněných posledních osmi minut jsme podali kvalitní výkon!"

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu