Zlín BZlín B
28.kolo, neděle 5.6.2011, 13:15
2:2
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky Vysočiny: Hron, Vařejka
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pelikus - Zima (68. Vařejka), Kriegsmann, Rejthar, Poul - Hron, Kubát (50. Veselský), Ujčík, Trojánek - Maruš, Prokop.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: „Vstup do utkání jsme si zkomplikovali ve třetí minutě inkasovanou brankou. Rychle jsme se dostali do utkání a začali domácí přehrávat. Ve 21. minutě vyrovnal výborně hrající Hron na 1:1. Poté náš výkon gradoval a vytvořili jsme si několik velmi dobrých šancí, které jsme bohužel neproměnili. Tu největší spálil Maruš, když své sólo na brankáře neproměnil.

Ve druhém poločase jsme se nemohli dostat do hry a vyvrcholením naší pasivity byla druhá branka domácích. Paradoxně tento moment nám pomohl vrátit se opět do utkání. Posledních dvacet minut jsme vytvářeli na soupeře velký tlak a i šance, které jsme nedokázali dotáhnout do konce. Zasloužené vyrovnání přišlo až v samém závěru utkání, kdy přetažený míč dokázal přesně zakončit Vařejka. Chtěli jsme utkání ještě rozhodnout a po centru Poula se zcela sám před brankářem ocitl Maruš, který svoji šanci neproměnil. V utkání se nám vydařil první poločas, který byl z našeho pohledu nadstandardní. Ve druhém poločase jsme se v úvodu nedostali ke své hře, až závěr nám opět vyšel. Dopustili jsme se hrubek, které soupeř bez milosti potrestal, my jsme bohužel své stoprocentní šance neproměnili. Měli jsme dnes k vítězství blíže než náš soupeř. Mrzí mě to vůči mužstvu, které dnes předvedlo dobrý výkon a zasloužilo si nakonec vyhrát. Kluci utkání odpracovali a pro vítězství udělali maximum. Sráží nás zbytečné a triviální chyby a neproměňování šancí. Lehce inkasujeme a své šance nedokážeme proměnit. To musíme ve dvou posledních utkání změnit, pak můžeme uspět.“

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu