ŠardiceŠardice
26.kolo, sobota 21.5.2011, 12:30
2:4
(1:2)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky Vysočiny: Prokop pen., Kriegsmann, Hron, Kubát.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Břinek - Zima (70. Vařejka), Kriegsmann, Rejthar, Poul - Hron, Prokop, Ujčík, Veselský (49. Vopršal) - Maruš, Trojánek (41. Kubát).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Nepovedl se nám vstup do utkání,hned ve třetí minutě jsme inkasovali po chybě obrany. Chvíli nám trvalo než jsme se vrátili do zápasu, postupně jsme však přebírali otěže utkání. Ve druhé polovině prvního poločasu jsme hráli velmi dobrý fotbal s velkým pohybem a Hodonín dostali pod velký tlak. Dokázali jsme do konce poločasu utkání otočit z 1:0 na 1:2.

Ve druhé půli měla naše hra vysoké parametry, ale nedokázali jsme dobře rozjeté herní situace dotáhnout do konce. Naopak soupeř po standartní situaci vyrovnal. Snažili jsme se utkání rozhodnout a to se nám také povedlo po tečované střele Hrona. V samém závěru vstřelil branku Kubát. Pořád se v utkáních dopouštíme hloupých chyb, které nás sráží, i to jsou však velmi cenné zkušenosti, které se budou klukům v budoucnu hodit. Snažíme se uspět v každém utkání. Na jaře hrajeme dobrý fotbal a náš posun oproti podzimu je velký. Někteří hráči udělali opravdu velký posun, především v rozvoji individuálních činností a po mentální stránce, která bývá u sportovců velmi důležitá. Chceme vítězit, ale nad vítězství stavíme herní stránku hráče, která je pro nás nejdůležitější. Hráči pochopili co je jejich cíl a podřizují mu všechno. Mužstvo musím za jarní část zatím pochválit."

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu