FC Vysočina BFC Vysočina B
22.kolo, neděle 1.5.2011, 13:15
3:1
(1:0)
Olomouc BOlomouc B
 
Branky: 27. a 67. Vopršal, 76. Prokop - 73. Ševčík Ondřej. Žluté karty: 8. Rejthar, 58. Maruš, 60. Hron - 28. Ševčík Ondřej.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pelikus - Zima, Kriegsmann, Rejthar, Poul - Hron, Prokop, Ujčík, Veselský ( 68. Trojánek) - Maruš, Vopršal.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: „Naše příprava na toto utkání byla hodně precizní. Věnovali jsme se detailům a chtěli jsme porazit jedno z nejlepších mužstev v této soutěži. Hrálo se špičkové mládežnické utkání, ke kterému přispěl svým výborný výkonem i soupeř. V prvním poločase jsme hráli výborný fotbal, eliminovali jsme přednosti soupeře, hráli vysoký presink, který mu dělal velké potíže. Naše hra v prvním poločase měla vysoké parametry. Ve druhé části jsme měli v úvodu velmi hluché místo, kde jsme působili pasivně a soupeř nás zatlačil. Zápas nadstandardní úrovně jsme nakonec zvládli výborně. Hráli jsme velký zápas, ukázali jsme svou sílu a zaslouženě jsme vyhráli. Vnitřní síla mužstva je velká, náš posun oproti podzimu je obrovský. Zvolili jsme tvrdou práci a ta nás posouvá dál. Kluci ze sebe vydali maximum, hráli na doraz, každý se obětoval týmu. Určitě však máme co zlepšovat, rozhodně to není náš vrchol. Musíme dál tvrdě pracovat. Úspěch proti tomuto velice kvalitnímu soupeři by pro nás měl být tou nejlepší motivací do další práce.“

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu