FC Vysočina BFC Vysočina B
20.kolo, neděle 17.4.2011, 13:15
1:1
(1:1)
Sparta BrnoSparta Brno
 
Branky: 29. Veselský - 8. Příkrý. Žluté karty: 31. Hron, 80. Rejthar - 48. Husa.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kubát Jiří - Kriegsmann, Košík, Rejthar, Poul - Veselský, Ujčík, Kubát Jar., Hron (63. Zima) - Maruš, Prokop (73. Vopršal).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: „Sehráli jsme již čtvrté utkání a kromě Vítkovic, kde jsme nebyli zcela spokojeni, si můžeme říct, že naše výkony byli slušné. Snažíme se hrát kombinační útočný fotbal a tlačit se do koncovky. Sparta Brno i dnes byla velmi silovým soupeřem a především v úvodu utkání nám to dělalo problémy. Bohužel jsme nezvládli začátek, kdy jsme již v 7.minutě nepokryli odražený míč a soupeř ho zakončil přesně k tyči. Podařilo se nám však zůstat v zápase, rychle jsme se srovnali s agresivitou soupeře a byli ještě důraznější než hosté. Podařilo se nám vyrovnat krásnou trefou Veselského z velké vzdálenosti. V prvním poločase jsme si vypracovali velké množství šancí a utkání mohli rozhodnout, ale žádnou ze stoprocentních šancí jsme nevyužili.

Ve druhém poločase jsme hráli na vítězství, soupeře jsme přehrávali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Jenom ve druhém poločase jsme šli třikrát sami na brankáře hostů, ale ani jedno sólo jsme nedokázali proměnit. Nedokázali jsme dotáhnout ani další příležitosti a doma opět nevyhráli. Dnes však musím pochválit hru obou stoperů a především výkon Rejthara, který hrál velmi nadprůměrné utkání. Utkání jsme odpracovali a šli za vítězstvím, výsledek nás musí hodně mrzet. Určitě ze sebe mužstvo vydalo maximum, bohužel nám chyběla větší kvalita v zakončení. Je totiž velký rozdíl střílet branky v rozhodnutém utkání a vstřelit je v rozhodujících chvílích utkání, kdy jde mužstvu o všechno. To dokáží opravdu jenom ti nejlepší, to však bude stát mé hráče ještě velké úsilí, aby byli skutečně dobří. V této kategorii je však prioritní výkonnost hráčů a hra jakou se presentujeme, výsledky jsou však velmi příjemný bonus, kterého se nám na podzim příliš nedostávalo. Na jaře jsme chtěli spojit dobrou hru s výsledky, zatím se nám to však nedaří. Dnes jsme si zasloužili vyhrát, svou vlastní nemohoucností jsme to však nedotáhli. Dnešní výsledek i celkové výsledky na jaře jsou pro mě velkým zklamáním. Čekal jsem na jaře od mužstva výsledkově víc. Doufám, že se nám to podaří v dalším průběhu soutěže.“

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu