25.03.2011, Jaroslav Wollmann & Miroslav Fuks

Vysočina ukončila sérii Sezimova Ústí bez porážky

Vysočina ukončila sérii Sezimova Ústí bez porážkyFotbalisté FC Vysočina si v důležitém domácím duelu proti Sezimovu Ústí připsali vytoužené tři body! Přerušili tak 9 zápasů trvající sérii hostujícího celku bez porážky. Na jihlavských fotbalistech byla od počátku utkání znát velká snaha o vstřelení úvodní branky, ovšem dočkali se až v 39. minutě, kdy se po přihrávce Kopice prosadil Stanislav Tecl. Druhý poločas začali aktivněji hosté, jejich snahu však přibrzdil v 68. minutě svým druhým gólem Tecl. V nastaveném čase se trefil Petr Knakal a upravil tak na konečných 2:1 (1:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, pátek 25.3.2011, 18:00
2:1
(1:0)
TáborskoTáborsko
 
Branky: 39. Tecl, 68. Tecl - 90. Knakal.
ŽK: Knakal, Mašek, Dobal.
Rozhodčí: Franěk - Handlíř, Szarowski
Diváci: 1900
FC Vysočina: Uvarenko - Gabriel, Tlustý, Halama, Šilinger - Gába - Dolejš (70. Cihlář), Dort, Görner, Kopic (80. Veselý) - Tecl (86. Karlík)
Táborsko: Doležal - Ciferský, Knakal, Rožboud, Mašek - Kostečka, Javorek, Kočí (77. Dobal), Jasanský - Vukadinovič, Simr (77. Horka)
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

Kouč Josef Vrzáček měl opět starosti se sestavou, když nemohl počítat s Vaculíkem, Gavrićem, Šimonkem, Bačou a Mešanovićem. Oproti duelu ve Znojmě nezbylo místo na pravém okraji obrany na Veselého a šanci dostal Gabriel.

Vysočina byla od počátku utkání velice aktivní. Už v 5. minutě se za obranu dostal Gabriel, pohotově přehodil gólmana, ovšem míč ještě stihl před brankovou čárou vykopnout jeden z dobíhajících obránců. Na branku soupeře se valila řada pohledných akcí a kombinací, které však končily na nedůrazné koncovce, nepřesné finální přihrávce či zaúřadovala sportovní smůla. Po výborné pětadvacetiminutovce domácího celku se začali stále více prosazovat uvolněně hrající hráči Sezimova Ústí. Jedna z jejich akcí však ve 39. minutě vyústila v rychlý brejk Vysočiny. Na levém křídle se prosadil Kopic a na zadní tyč poslal prudkou přízemní přihrávku kolem gólmana. Ta ideálně našla dalšího exhumpoleckého hráče Stanislava Tecla, který se do prázdné branky nemýlil – 1:0!

Druhá půle se více odehrávala před brankou Uvarenka. Snaha hostí z Táborska však k velkým šancím nevedla. Otevřená obrana soupeře Jihlavě umožňovala zajímavé branky, které však pohříchu nebyly dotaženy ideálně nebo skončily faulem na hráče FC Vysočina. Klíčová druhá branka přišla ze standardní situace. Tu v 68. minutě z levého strany zahrával Görner a ve skrumáži před brankou přesně našel hlavu naskakujícího Tecla – 2:0! O pět minut později mohla Vysočina zvýšit už na 3:0. To by však musel jak Kopic, tak i Görner proměnit svou šanci. Oba hráči ztroskotali na brankáři Doležalovi. Jihlava ale i nadále hru kontrolovala a v závěrečných minutách držela míč daleko od svého pokutového území. Skórovat ještě mohl v dobré pozici Veselý, ale přestřelil. Nastavení zápasu přeci jen přineslo gólovou radost pro hosty a zároveň první jarní branku v jihlavské síti. Uvarenkovi čisté konto sebral Petr Knakal, který se prosadil po centru ze strany na přední tyči – 2:1.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
4.kolo | Táborsko - FC Vysočina | 2:0
19.kolo | FC Vysočina - Táborsko | 2:1
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu