FC Vysočina BFC Vysočina B
16.kolo, neděle 7.11.2010, 13:15
1:3
(1:2)
Slovácko BSlovácko B
 
Branky: 8. Homola - 36. Slaný, 38. Hanák, 78. Kozubík. Žluté karty: 19. Kriegsmann, 80. Kubát Jar. - 17. Hanák, 67. Slaný.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Zimola - Rejthar (41. Zima), Kriegsmann, Ujčík, Poul - Maruš (41. Trojánek), Hron, Kubát Jar., Homola (72. Vopršal) - Prokop, Veselský (72. Čáp).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Toto utkání mělo pro nás zvláštní význam. V létě jsme na Slovácku prohráli velkým rozdílem a nebyli jsme schopni s ním hrát. Dnešní utkání nám však ukázalo, že cesta kterou jsme se vydali, je správná. Rozhodli jsme v posledním utkání hrát vysoký a náročný presink a soupeře dostat pod tlak. Záměr se nám povedl a velmi brzo jsme vedli. Mohli jsme utkání rozhodnout druhou brankou, což se nám nepodařilo. Poté opět přišel zkrat a během pěti minut jsme prohrávali o branku. I ve druhé půli jsme se snažili držet taktiku naší hry a podařilo se nám vytvořit několik šancí. Bohužel se nám je nepodařilo využít a soupeř rozhodl. V naší hře je mnoho nedostatků a chyb. Za tři měsíce jsme však udělali výrazný pokrok, který nám dnes podvrdilo toto utkání. I přes porážku jsme Slovácko v některých pasážích dokázali přehrát a donutit k chybám.

Náš výkon byl po herní stránce velmi dobrý. Musíme však dále pracovat na rozvíjení individuálních herních činností, kde máme největší rezervy. S výkonem mužstva jsme spokojeni, i přes porážku zaslouží pochvalu. Kluci v utkání pracovali velmi tvrdě a sami cítí, že se dokázali výrazně zlepšit. Výsledky pro nás v této kategorii nesmí být prioritou. Výsledky naší práce zhodnotí až výsledky našich odchovanců. Byla to velmi dobrá tečka za náročným podzimem."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu