Frýdek-MístekFrýdek-Místek
13.kolo, sobota 23.10.2010, 12:30
3:3
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly Vysočiny: Veselský 2, Maruš.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pelikus - Zima (29. Vařejka), Kriegsman (39. Vopršal), Rejthar, Poul - Hron, Kubát (63. Prokop), Homola (49. Čáp) - Veselský, Maruš.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání. Soupeř byl o rok starší a z počátku utkání jsme měli velké potíže s osobními souboji. Ve 25.minutě byl navíc vyloučen po druhé žluté kartě Vojta Hron. Poté jsme udělali dvě individuální chyby a prohrávali již 2:0. Naše hra byla v prvním poločase hodně špatná. V poločasové přestávce jsme si museli v kabině důrazně vysvětlit, jak by měla naše hra vypadat. Ve druhé půli však kluci neskutečně zabrali. Podařilo se nám snížit na 2:1, ovšem soupeř v zápětí opět odskočil na rozdíl dvou branek. To nás jěšte více nakoplo a po brankách Veselského a Maruše jsme v deseti vyrovnali. Ve druhé půli byl náš výkon za hranicí sebeobětování. Neskutečná bojovnost a obrovská vůle změnit vývoj utkání hrála klíčovou roli. Mužstvo ukázalo obrovský charakter a znovu prokázalo, jako již několikrát během podzimu, že žádný zápas pro nás není ztracený. To jak jsme dnes hráli ve druhém poločase je něco neuvěřitelného, jsem na své mužstvo velice hrdý. Dnes si všichni sáhli opravdu až na samé dno. Kluci si zaslouží velkou pochvalu."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu