Olomouc BOlomouc B
9.kolo, neděle 26.9.2010, 12:30
6:2
(3:2)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly Vysočiny: Prokop, Kubát z pen.. Č.K.: 47. Kriegsman
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pelikus, Poul, Kriegsman, Rejthar, Vařejka, Veselský, Homola (62. Ujčík), Kubát, Hron (62. Vopršal), Maruš (67. Čáp), Prokop (67. Trojánek).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Na Sigmu jsme si věřili. Věděli jsme, že jí nesmíme dát ani kousek volného prostoru. Chtěli jsme hrát agresivně a rychle v přechodové fázi dopředu. Vstup do utkání byl famózní. Po prvním brejku jsme vedli 0:1 a po druhém byl ve 13. minutě vyloučen domácí brankář a kopala se penalta, kterou proměnil Kubát. Poté však přišel nepochopitelný výpadek. Přestali jsme soupeře dostatečně napadat a začali být pasivní. Během dvaceti minut jsme třikrát inkasovali po banálních individuálních a skupinových chybách. V poločase jsme se rozhodli přejít na 4-3-3 a presovat soupeře již na jeho obranné polovině. Sigmu jsme zaskočili a vytvořili si několik nebezpečných situací, kdy při Olomouci stálo štěstí. Vše se změnilo po vyloučení Kriegsmana, kdy se síly vyrovnaly. Museli jsme se tlačit dopředu a snažit se o vyrovnání a z jednoho brejku po prohraném souboji dala Sigma čtvrtou branku. Výsledek absolutně neodpovídá předvedené hře. Porážka je pro nás velmi krutá. Nyní se nám výsledkově vůbec nedaří, hrajeme slušně, ale sráží nás velmi hloupé individuální chyby, které se neustále opakují. Kluci však makají a vždy si sáhnou na své dno. Jsou velmi poctivý a potřebují čas. Dnes se i přes vysokou porážku nemáme za co stydět."

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu