Sparta BrnoSparta Brno
7.kolo, sobota 11.9.2010, 12:30
5:2
(3:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly Vysočiny: Veselský, Prokop
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pelikus – Zima (58. Čáp), Rejthar, Ujčík, Hron - Poul, Kubát, Prokop, Homola (58. Severa) – Veselský (64. Petráš), Vopršal.
 

Komentář

Hosté se ani nestačili rozkoukat a ve 4. minutě prohrávali 2:0. Vysočina však byla po celý první poločas lepším mužstvem a měla i dvě stoprocentní šance, které však zahodil Vopršal. Těsně před koncem poločasu však jeden z hostujících hráču nedostoupil hrače Sparty Šplíchala, který střelou do levého rohu trefil šibenici hostující branky a domácí vedli již o tři branky. I ve druhém poločase hrála Jihlava dobrý kombinační fotbal. Podařilo se jí dvakrát snížit, ale domácí vždy dokázali odpovědět a výsledek si pohlídali.

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Ve čtvrté minutě jsme prohrávali o dvě branky a byli v těžké situaci. V utkání nás sráží hloupé individuální chyby jednotlivců. I přes nepříznívý vývoj jsme mohli do poločasu vyrovnat a možná i vést. Řešili jsme špatně některé situace a především nevyužité šance Vopršala nás mohou velmi mrzet. Kluci však ve všech utkáních dřou. Ve hře je nasazení,bojovnost i vůle, to jsou však prvky, které jsou samozřejmostí. Pozitivem je, že věci, které trénujeme se oběvují ve hře,kde dochází k neustálému zlepšení. Všechny branky, které jsme inkasovali byli po individuálních či skupinových chybách. Hoši se fotbal učí a získávají dobré zkušenosti do dalších let. Musí však pochopit, že jsou ve vrcholovém mládežnickém fotbale, kde na ně bude vyvíjen velký tlak. Musí se sami chtít zlepšovat a pracovat na svém rozvoji. Pokud toto pochopí, mají šanci se výrazně zlepšit."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu