FC Vysočina BFC Vysočina B
4.kolo, středa 25.8.2010, 13:15
2:3
(2:2)
Brno BBrno B
 
Góly Vysočiny: 19. Maruš a 40. Rejthar - 12. a 17. Pazourek, 68. vlastní Hron. Žluté karty: 48. Maruš a 56. Vařejka. Červená karta: 72. Břínek.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Břínek - Poul, Rejthar, Ujčík, Severa (19. Vařejka) - Čáp (19. Vopršal), Kubát Jaroslav, Hron, Homola (72. Zimola) - Maruš, Veselský.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Od začátku utkání jsme byli horší než soupeř. Zbrojovka byla pohyblivější a lehčí v pohybu. Přehrávala nás především v krajních prostorech a těžila z našich individuálních chyb. Prohrávali jsme již 0:2 a dokázali ze standartních situací srovnat. Ve druhém poločase však byla naše hra doslova tragická. V naší hře chyběla kreativita a tvořivost, kterou jsme nahrazovali pouze bojovností, to však na této úrovni již nestačí. Brno nás jasně přehrálo a zaslouženě vyhrálo, bylo lepší ve všech činnostech. Výsledek je pro nás ještě milosrdný a výkon mužstva obrovským zklamáním."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu