FC Vysočina BFC Vysočina B
2.kolo, neděle 15.8.2010, 13:15
3:0
(2:0)
HlučínHlučín
 
Branky: 17. a 62. Maruš, 39. Kubát Jaroslav. Žluté karty: 45. Ferenc a 78. Lessniak (FC Hlučín).
Diváci: 0
FC Vysočina B: Břínek - Petráš (65. Zima), Rejthar, Ujčík, Vařejka (65. Severa) - Prokop (41. Vopršal), Kubát Jaroslav, Hron, Homola - Maruš, Veselský (60. Čáp).
 

Komentář

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již v samém úvodu měl po kolmé přihrávce za obranu stoprocentní šanci Veselský, ale v zakončení selhal. V 17. minutě se dostal za obranu Maruš a svou šanci proměnil. Jihlava i nadále byla aktivnější a nebezpečnější. V závěru poločasu vystřelil z velké dálky Kubát a jeho střela zapadla za záda hostujícího brankáře.

Ve druhé půli se snažil Hlučín o kontaktní branku, sérii standartních situací si však domácí pohlídali. V 62. minutě proměnil Maruš svou druhou šanci a bylo rozhodnuto. Vysočina pak již vývoj utkání kontrolovala.

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Chtěli jsme zachytit začátek utkání což se nám povedlo. Vstřelili jsme i první důležitou branku, která nás uklidnila. Utkání jsme však mohli rozhodnout již v první půli, kde jsme měli další dvě stoprocentní šance. Naše hra byla v prvním poločase příliš pomalá a složitá, což se nám podařilo druhou půli změnit. Hráli jsme druhý poločas rychleji a účelněji a podařilo se nám vstřelit i třetí branku. S výkonem mužstva jsem spokojen, kluci utkání odpracovali a zaslouží si pochvalu. Hráli skutečně velmi dobře a pochopili, že k úspěchu vede jenom tvrdá dřina."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu