Zlín BZlín B
27.kolo, neděle 23.5.2010, 11:00
2:2
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly Vysočiny: Kavka, Prchal
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kopeček – Brabec (79. Doucha), Čížek, Beránek, Cipruš – Průcha (42. Prchal), Kavka, Hráček, Vodáček - J.Kučera, Kulík (28. Růžička).
 

Komentář

Domácí vletěli do utkání jako uragán a velmi špatně hrající hosty přehrávali. Zlín si vypracovával jednu šanci za druhou a brzy vedl 2:0. Domácí dál diktovali tempo hry a pokračovali ve festivalu zahozených šancí, které jim likvidoval famózně chytající Kopeček. Ve druhé půli museli hosté vynuceným střídáním poslat do hry mladičkého Prchala s Růžičkou. Toto střídání hostům pomohlo. Prchal svou agresivní hrou zajistil penaltu, kterou proměnil Kavka. Jihlava cítila šanci a v samém závěru po vyrovnal velmi dobře hrající Prchal.

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Výkonem mužstva jsem velmi zklamán. Byl to náš nejhorší výkon v sezoně. Soupeř nás předčil úplně ve všem, v pohybu, v kombinaci, agresivitě, nasazení a v bojovnosti. První poločas byl zcela katastrofální a mohli jsme si odvézt debakl. Ve druhé půli jsme hru zlepšili. A po velkém štěstí vstřelili dvě branky a získali bod. Velkým pozitivem byli výkony mladých hráčů ročníku 1994 - Prchala, Růžičky a Douchy, kteří zvádli utkání výborně a velkou měrou se podíleli na bodovém zisku. Velké díky patří brankáři Kopečkovi, který podal výborný výkon."

Fotogalerie

           
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu