Ostrava BOstrava B
23.kolo, neděle 25.4.2010, 12:00
4:2
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly Vysočiny: Vodáček (pen.), J.Kučera
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kopeček – Brabec, Beránek, Čížek, Kavka – Tesař, Vodáček, Hráček, Průcha - J.Kučera, Císař (75. Kulík).
 

Komentář

Lídr tabulky Baník začal utkání aktivně a již ve 12. minutě vedl po velké hrubce Jihlavy 1:0. Hosté postupně hru vyrovnali a byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Těsně před koncem poločasu po faulu na Vodáčka byla nařízena penalta, kterou proměnil sám faulovaný. Hned v úvodu druhého poločasu domácí opět po obrovské hrubce hostující obrany vedli. Hrál se útočný, rychlý, agresivní fotbal na obě strany. Domácí Baník v 61. minutě po další obrovské hrubce hostující obrany vedl již o dvě branky. Zdálo se, že je utkání rozhodnuto, ale hosté se nevzdali a v 72. minutě Kučera snížil na rozdíl jediné branky. Jihlava cítila šanci a vytvořila si herní převahu. V 80. minutě však po další fatální chybě obranné čtveřice hostů rozhodl Baník o své výhře.

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Věděli jsme, že nás čeká náročné utkání, ale věřili jsme, že můžeme uspět. Měli jsme v utkání herní pasáže, kde jsme soupeře přehrávali i přes jeho nespornou kvalitu. Udělali jsme však obrovské chyby v obranné činnosti, které tak kvalitní soupeř dokázal využít. Především obranná čtveřice podala katastrofální výkon, který je k zamyšlení. I za nepříznivého stavu jsme bojovali a nechybělo mnoho a mohli jsme bod z Ostravy odvést. Porážky však k fotbalu patří, musíme se o body prát v dalších utkáních."

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu