FC Vysočina BFC Vysočina B
11.kolo, neděle 11.10.2009, 11:00
1:1
(1:1)
HlučínHlučín
 
Góly: 43. Brabec - 10. Hon. ŽK: 31. Průcha, 70. Čížek - 77. Glonek
Diváci: 0
FC Vysočina B: Matiášek - Turek, Kryštůfek, Čížek, Beránek - Průcha, Hráček, Vodáček, Brabec (59. Havel) – Kulík (81. Kolařík), Kavka (46. Morava).
 

Komentář

Dnes do 10. kola MSDL vstoupila domácí Jihlava v modrém proti hostujícímu Hlučínu v zeleném. Hosté jsou v průběžné tabulce na 5. místě a domácí FC Vysočina na 11. pozici v tabulce. Utkání začalo v poměrně těžkých podmínkách, poprchávalo a byla nepříjemná zima. Zápas začal mnoha nepřesnými přihrávkami na obou stranách. V 10. minutě, ale dostali domácí ránu, po chybě brankáře Matiáška, který stál na špatném místě branky, dostal střelou z dvaceti metrů smolnou branku a hosté se dostali do vedení. Ve 30. minutě tak, ale mohli srovnat i jihlavští, kdy se po pěkném průniku Brabce dostal do šance kapitán Vodáček, který z malého vápna klíčovou šanci neproměnil. Dvě minuty před koncem vystřelil Brabec z rohu velkého vápna a šťastnou brankou srovnal stav na 1:1.
O přestávce se rozhodl trenér Oulehla k jedné změně, ze hřiště odešel Kavka, kterého nahradil mladičký Morava. Do druhého poločasu už lépe vstoupili domácí, dostávali se do šancí a v některých chvilkách byli lepšími. V 58. minutě měl obrovskou šanci vysoký Kulík, který pouze trefil hostujícího brankáře Poštůlku. Domácí však stále měli v druhém poločase tlak a vstřelení branky bylo už doslova za dveřmi. Po několika standardních situacích se jihlavští dostávali do šancí, ale brankář Hlučína hosty podržel. Ti v utkání ubránili remízu.
 
Fotografie ze zápasu najdete ZDE. Jejich autorem je Michal Jindra.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu