FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, neděle 25.3.2001, 15:30
0:1
(0:1)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 
Branka: 31. Pešír, Rozhodčí: Marada, ŽK: Kaplan, Šebek, Ryška - Sládeček, Paták
Diváci: 2000
FC Vysočina: Bartoš – Hekerle – Bratršovský, Šourek (39. Šebek) – Sláma, Ryška, Večeřa, Koníř, Vaculík – Kaplan (60. Malínek), Hošťálek (46. Veselý).
Ml. Boleslav: Miller - Svojtka, Lukáš, Skoupý, Růžička - Sládeček, Kocourek, Prančl (75. Paták), Just - Pešír (85. Matějovský), Novotný (90. Sedláček).
 

Komentář

Trenérské duo Machálek - Kolečko muselo před utkáním řešit těžký oříšek v otázce složení obrany. Vedle karetních hříšníků Kadlece a Slavíka, se navíc museli obejít bez stopera Macíka, kterého postihla viróza. V defenzívě tak jako libero nastoupil univerzál Hekerle a vedle něj se postavilo duo Bratršovský a teprve 17ti letý Šourek. Ostatní marodi sice nastoupili, tréninkové manko na nich přece jenom bylo na přetěžkém terénu znát. Mezi chybějící hráče se navíc v poločase přidal pro bolesti hlavy a břicha kanonýr Hošťálek.

První šance utkání přišla, když Kaplan nacentroval do pokutového území prudký míč a Koníř z osmi metru mířil vedle. O chvilku později hasil požár ve vlastním pokutovém území těsně před Kaplanem obránce Svojtka, do třetice našel Sláma na hranici trestného území ideálně Ryšku, ale jeho střela z šestnácti metru skončila v náručí brankáře Millera. Potom se ke slovu dostali hosté, Prančlův trestný kop mířil přesně do levé šibenice, ale brankář Bartoš bravurním zákrokem roztleskal ochozy. Po půlhodině hry udeřilo na druhé straně. Po nenápadné akci mladoboleslavských hráčů se před jihlavskou brankou ocitl úplně sám Pešír a s míčem si dokonale věděl rady. Vyrovnat mohl po dvou minutách hry Večera, jeho efektní průnik pres tri hráče však skončil na výborném zákroku brankáře Millera.

Do druhé půle vstoupil domácí celek se změnami v sestavě a s nezměrnou snahou o zvrat skóre. Bohužel, s blížícím se koncem duelu bahnitý terén stále méně umožňoval kombinaci, což samozřejmě lépe vyhovovalo houževnatě bránícím hostům. Přesto si hráči Vysočiny dokázali tlak vytvořit a sahali alespoň po vyrovnání. Nejblíže k němu Sláma v 70. minutě, když se po rychlém rozehrání volného kopu ocitl zcela sám před hostujícím gólmanem, překonat se mu ho však nepodařilo. Když se po samostatné akci ve druhé půli neprosadil ani tísněný Koníř, bylo o šťastném vítězi "bahenní války" rozhodnuto.

 
Zápasy
4.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 0:0
19.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 0:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu