FC VysočinaFC Vysočina
13.kolo, neděle 22.10.2000, 15:30
1:0
(1:0)
TřinecTřinec
 
Branka: 22. Drulák, Žluté karty: Slavík, Večeřa – J. Černý, Kirschbaum, Rozhodčí: Handlíř
Diváci: 1650
FC Vysočina: Bartoš – Macík - Kadlec, Slavík – Sláma (69. Vaculík), Ryška, Večeřa, Nečas, Hekerle (74. Zimčík) – Drulák, Hošťálek (80. Kaplan).
Třinec: Čech – M. Štverka – Chlebek, Hejnal – Duda, M. Černý, Kirschbaum, Zbončák (72. Lachowicz), J. Černý (64. D. Štverka) – Jakus, Brzezina.
 

Komentář

Do možná klíčového duelu podzimní části nastoupili fotbalisté FC Vysočina v tradiční sestavě posledních kol.

Oba týmy potřebovaly bodovat jako sůl, lépe však začali domácí, kteří měli od úvodu více ze hry. Svůj územní tlak korunovali ve 22. minutě, kdy Nečas posadil trestný kop perfektně na hlavu Druláka - 1:0, který tak zaznamenal svůj první gólový úspěch v jihlavském dresu. Převaha Jihlavy pokračovala, ve 33. mířil Hošťálek z bezprostřední blízkosti nad, o minutu později zlikvidoval tutovku Hekerleho gólman Čech. V závěru poločasu Třinečtí hru vyrovnali a nechybělo mnoho, aby Duda a po něm J. Černý vyrovnali skóre. Na straně Jihlavy však stál vždy pohotový Bartoš.

Hned v úvodu druhé půle měl na kopačce "plichtový" gól hostující M. Štverka, jenže jeho pokus z pěti metrů mířil vysoko nad břevno. Po hodině hry se v dobré střelecké pozici netrefil mezi tři tyče jihlavský Sláma, na druhé straně zmařil stoprocentní gólovku J. Černého vynikajícím vyběhnutím pod nohy opět gólman Bartoš. V samotném závěru nevyužili další o gól si říkající šance Večeřa, Nečas, Drulák a střídající Zimčík. Opět se tak potvrdilo, že největší slabinou jihlavských fotbalistů je proměňování šancí. Na těžkém terénu byl tento nedostatek ještě více zvýrazněn. Hektický závěr nakonec na skóre nic nezměnil a veledůležité tři body zůstaly zaslouženě na domácím hřišti.

 
Zápasy
13.kolo | FC Vysočina - Třinec | 1:0
28.kolo | Třinec - FC Vysočina | 0:2
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu