NeratoviceNeratovice
12.kolo, sobota 14.10.2000, 10:15
1:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 12. Leitner, Ž.K: Hendrych, Jindráček - Kaplan, Rozhodčí: Řehoř
Diváci: 425
Neratovice: Winter ­ Vrábel, Leitner, Köstl (42. Fingerhut), Bezpalec ­ Škoda, Prášil, Jindráček, Janeček – Hendrych (81. Obrtlík), Šafr (59. Řehoř).
FC Vysočina: Bartoš ­ Macík – Prchlý, Kadlec ­ Kaplan (35. Sláma), Ryška, Večeřa, Nečas, Hekerle (68. Zimčík) ­ Hošťálek, Drulák (63. Malínek).
 

Komentář

Hráči Vysočiny odjeli do Neratovic s cílem navázat na předchozí bodové zisky a udržet se tak v kontaktu se středem tabulky. Přes nevýrazný výkon domácích bohužel stačila jediná chyba při standardní situaci, která rozhodla o vítězství Neratovic.

První a jediný gól zápasu padl ve 12. minutě. Domácí Janeček poslal z rohového kop míč k Leitnerovi, který hlavou otevřel skóre. Dlužno dodat, že svůj podíl viny na tom měl i gólman Bartoš, který centrovaný míč podběhl. Další menší brankové příležitosti měli domácí Šafr, Fingerhut a Janeček, ale neuspěli. Hráči Jihlavy měli zejména ve druhém poločase více ze hry, ale v koncovce ničím nepřekvapili a hrozili zejména ze standardních situací. Výjimkou byla 90. minuta, kdy se před neratovickou brankou zjevil Zimčík, ale Winter stihl reflexivně jeho střelu vykopnout.

Jak utkání viděli trenéři obou mužstev? “Dnes jsme si nezasloužili vyhrát. Utrpěli jsme šťastné vítězství, Hosté se představili jako kvalitní tým,” uvedl po zápase kouč domácích František Adamíček. Trenér Miloslav Machálek nezakrýval zklamání. “Takové utkání se nesmí prohrát. Byli jsme jasně lepším mužstvem, domácí nic nepředvedli, ale takový už je fotbal. Brzo jsme dostali zbytečný gól a naše následná územní převaha k ničemu nevedla. Nejsme schopní dát gól.”

 
Zápasy
12.kolo | Neratovice - FC Vysočina | 1:0
27.kolo | FC Vysočina - Neratovice | 2:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu