30.04.2018, Juniorskaliga.cz

Vysočina hattrickem Daniela Turyny skolila Olomouc!

Vysočina hattrickem Daniela Turyny skolila Olomouc!Juniorský tým sehrál povedený duel proti Olomouci. Obzvláště rád na něj bude vzpomínat útočník Daniel Turyna, jenž po vleklém zranění odehrál přes sedmdesát minut a v rozmezí 9. až 49. minuty zaznamenal ceněný hattrick. Domácí zvítězili 3:1 (2:1), když Sigma na průběžných 1:1 vyrovnala ve 12. minutě.

 
FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, pondělí 30.4.2018, 13:00
3:1
(2:0)
OlomoucOlomouc
 

Góly: 9., 23. a 49. Turyna – 12. Baďura
ŽK: 11. Nerad – 51. Langer, 82. Macháček
Rozhodčí: Slabý – Pečenka, Kubec
Diváci: 70
FC Vysočina: Duba – Vašíček, Rychetník (39. Vrzal), Průša – Holík, Daníček, Nerad, Popović – Mašić (67. Fikar), Turyna (71. Smejkal), Svoboda.
Olomouc: Reichl – Beňa, Kotouč, Surzyn, Vybíral (78. Macháček), Yunis, Langer (73. Nízký), Kamas, Zima (65. Kodeš), Grečmal (50. Cikryt), Baďura (59. Raab).
 

Komentář

Utkání začalo v poklidném tempu, hrálo se především ve středu hřiště. Favorit udeřil v deváté minutě, bylo to hned z první střely na branku. Daniel Turyna otevřel skóre utkání a poslal svůj tým do vedení. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, Hanáci po rychlé akci, na jejímž konci byl Rostislav Baďura, srovnali. Brankáři stále čekali na svůj první úspěšný zákrok, nedočkal se ani ve třiadvacáté minutě Reichl, který byl znovu krátký proti zakončení Daniela Turyny. Ten se podruhé zapsal do střelecké listiny duelu. Víc už se v úvodních pětačtyřiceti minutách nestalo, mezi tři tyče směřovaly tři střely, všechny skončily v síti, tým z Vysočiny tak vedl nejtěsnějším možným rozdílem.

Vstup do druhé poloviny tohoto duelu vyšel jednoznačně domácím. Reichl si připsal dva zákroky během krátké chvíle, o malou chvíli později však potřetí inkasoval. Znovu u toho byl Daniel Turyna, který zkompletoval svůj hattrick, jihlavští fotbalisté šli do dvoubrankového trháku. Hostům pak nezbývalo nic jiného, než otevřít hru a věřit, že se dokáží alespoň přiblížit svému soupeři ve skóre. To byla voda na mlýn pro domácí hráče, kteří hrozili z rychlých brejků. Gólmani na obou stranách si připsali několik zákroků. Olomouc si v úplném závěru vypracovala několik rohových kopů, další branku jsme už ale neviděli.

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

"Zápas jsme zvládli a zaslouženě jsme vyhráli. Jsme rádi, že se Dan Turyna po dlouhém svalovém zranění střelecky probudil," okomentoval juniorksý duel trenér Pavel Procházka, jehož tým se netradičně prezentoval hrou na tři obránce.
 
Zápasy
9.kolo | FC Vysočina - Olomouc | 0:1
23.kolo | Olomouc - FC Vysočina | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu