FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, neděle 4.11.2001, 14:00
3:0
(2:0)
NeratoviceNeratovice
 
Branky: 20. a 89. Hošťálek, 33. Vaculík Žluté karty: Bratršovský – Dozorec, Rišian Rozhodčí: Kumstát
Diváci: 1350
FC Vysočina: Bartoš - Kadlec – Kaplan, Bratršovský - Sláma, Ryška, Večeřa, Veselý (59. Koníř), Vaculík - Šebek (53. Vácha, 77. Kufa), Hošťálek. Trenér Miloslav Machálek.
Neratovice: Winter - Bezpalec - Králík (51. Zábojník), Vrábel, Rišian - Matuszny, Škoda, Dozorec (69. Fingerhut), Kalán - Kretek (75. Brendl), Brzezina. Trenér Luděk Kokoška.
 

Komentář

Podzimní loučení s domácím publikem obstaral důležitý duel s Neratovicemi. Fotbalisté Vysočiny do něj nastoupili s vědomím nutnosti konečně po 40ti (!) dnech zvítězit a získat tak dobrou pozici před jarní částí soutěže. V základní sestavě scházel zraněný kapitán Slavík (svalové problémy), naopak se v ní trochu překvapivě místo zkušeného Kufy objevil Michal Veselý, který svým pohybem a agresivním napadáním na soupeře platil.

Sérii čtyř druholigových zápasů bez jediného vítězství se fotbalistům FC Vysočina Jihlava prolomit podařilo. "Šli jsme do utkání s jasným cílem získat tři body, protože jsme měsíc nevyhráli. Mužstvo se poslední dobou potýkalo s určitými problémy, ale vyřešili jsme to tím, že jsme trošičku obměnili sestavu a vrátili se k agresivnímu fotbalu, který nám přinášel úspěchy v minulém roce," uvedl trenér Jihlavy Miloslav Machálek. Domácí vstoupili do zápasu náporem, kterému hosté odolávali jen do 21. minuty, kdy pohlednou akci zakončil přesnou trefou Hošťálek. Vysočina nadále hýřila aktivitou a výsledkem jejího snažení byl druhý gól v neratovické síti, o který se postaral Vaculík. "V prvním poločase jsme předvedli náš nejhorší podzimní výkon. Pouze shodou okolností a zásluhou štěstí jsme prohrávali jen 0:2," přiznal bez váhání kouč Neratovic Luděk Kokoška. O poznání spokojenější byl jeho jihlavský kolega. "První poločas nám vyšel na výbornou, musím kluky pochválit," řekl trenér FC Vysočina.

Po přestávce se hosté přece jen osmělili, ale jihlavští hráči už jim nedovolili zápas zdramatizovat. Naopak v samém závěru pojistil výhru Vysočiny probuzený kanonýr Hošťálek. "Je jasné, že jsme v důsledku zranění, kterými jsme trpěli v průběhu sezóny, trochu odešli fyzicky. Nevyšla nám ani střídání, protože hráči, kteří měli za úkol hru oživit, ji neoživili," nacházel chybičky Machálek.

Branky: 20. a 89. Hošťálek, 33. Vaculík

 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Neratovice | 3:0
29.kolo | Neratovice - FC Vysočina | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu