21.04.2018, Miroslav Fuks

Vysočina v Ďolíčku vybojovala třetí cennou remízu v řadě!

Vysočina v Ďolíčku vybojovala třetí cennou remízu v řadě!Fotbalisté FC Vysočina se stali prvním celkem, který na jaře získal body na horké půdě ve vršovickém Ďolíčku! Přitom potřetí v řadě dosáhli na remízu 1:1, kterou museli vybojovat po vedoucí brance soupeře! Skóre bojovného duelu otevřel po hodině hry Mašek, ovšem cenné srovnání stavu trefil v 78. minutě překvapivou a krásnou střelou z pětadvaceti metrů Kamso Mara!

 
Bohemians 1905Bohemians 1905
25.kolo, sobota 21.4.2018, 17:00
1:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 60. Mašek - 78. Mara
ŽK: 90. Urblík
Rozhodčí: Proske - Paták, Antoníček
Diváci: 4837
Bohemians 1905: Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocić - Hašek, Jindřišek - Reiter, Mašek (80. Nečas), Bartek (82. Vaníček) - Tetteh (89. Kabajev). Náhradníci: Bárta – Švec, Záviška, Bederka.
FC Vysočina: Rakovan – Vaculík (72. Zoubele), Štěpánek, Buchta, Schumacher – Mara, Levin (73. Urblík) - Nový, Dvořák, Keresteš (58. Ikaunieks) – Fulnek. Náhradníci: Kolář – Tlustý, Popović, Daníček.
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

Kouč Martin Svědík sáhl ke dvěma změnám oproti duelu se Zlínem, když místo Urblíka, Popoviće a před utkáním se zranivšího Tlustého nastoupili Buchta, Mara a Keresteš.

První šanci měli hosté, když se odražený míč ve vápně dostal ke Kerestešovi, jenž z voleje trefil jen záda obránců. Domácí odpověděli Haškovým rohem ve 14. minutě, který Hůlka hlavičkoval metr vedle tyče. V 17. minutě poslal střelený centr před branku Fulnek a trefil jen jednoho z domácích hráčů, od nějž se kulatý nesmysl odrazil mimo. Ve 23. minutě se do první šance prodral důrazný Tetteh, když z rohu malého vápna z první napálil míč, proti kterému reflexivně zasáhl Rakovan. Minutu před koncem první půle se v šanci zjevil Nový, který však z bezprostřední blízkosti nedokázal přesně zakončit a trefil jen Fryšťáka. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Domácím patřil vstup do druhého dějství. Vysočina byla zatlačena do defenzívy a po hodině hry za to pykala. Hůlka našel hezkým nákopem za obranu Maška, který míč padající ze vzduchu trefil z první parádně přesně ke vzdálenější tyči – 1:0. V 67. minutě se k přímému kopu z nadějné pozice postavil Mašek a levačkou Rakovana donutil vyrazit balón na roh. V 69. minutě Tetteh našel ekvilibristicky Maška, ovšem jeho gólovou ránu zablokoval Štěpánek. Poté přišly dvě šance Vysočiny. V 74. zakončoval pěknou jihlavskou kombinaci Zoubele. Fryšťák s ní měl dost práce a balón vyrazil na roh. V 77. minutě vyslal Dvořák do křídla Ikauniekse, jenž nacentroval do vápna a Fulnek zakončoval ve skluzu nedůrazně a nepřesně. A o minutu později už bylo vyrovnáno! Mara se dostal k míči na pravém křídle za vápnem, rozhodl se zhruba z pětadvaceti metrů pro překvapivou střelu levačkou, která skončila přesně ve vzdálenější šibenici – 1:1! V dalších minutách se hra velmi vyrovnala. Hostujícímu celku očividně prospěla trojice střídání, kdy postupně nastoupili ofenzivně ladění Ikaunieks, Zoubele a Urblík. I díky tomu se závěrečný tlak Klokanů nekonal a Jihlava potřetí v řadě vybojovala bod za remízu 1:1!

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
11.kolo | FC Vysočina - Bohemians 1905 | 2:4
25.kolo | Bohemians 1905 - FC Vysočina | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu