FC VysočinaFC Vysočina
33.kolo, sobota 3.6.2017, 11:45
1:3
(1:1)
OlomoucOlomouc
 

Góly: 3. Fila
Diváci: 0
FC Vysočina: Fukal (36. Pospíchal) - Krejčí, Přidal, Jiroušek, Homola - Smejkal (52. Křehlík), Junek, Miška - Vítek, Jiřík, Fila.
 

Komentář

Z dnešního utkání máme pozitivní pocit. S těžkým soupeřem jsme dokázali sehrát vyrovnanou partii a pokud bychom proměnili alespoň jednu ze dvou velkých šancí v prvním poločase, mohlo utkání skončit jinak. Do vedení jsme šli už ve třetí minutě kdy Honza Vítek našel před prázdnou brankou Lukáše Filu, který zakončil do prázdné branky a vedli jsme 1:0. Během prvního poločasu jsme byli soupeři vyrovnaným partnerem. Byla jen škoda, že se mu podařilo do poločasu vyrovnat na 1:1.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s cílem udržet míč na našich kopačkách a nedat soupeři šanci, aby nás fyzicky přehrál. Bohužel se mu to podařilo a během druhého poločasu zvýšil stav na konečných 1:3. Jinak jsme dnes sehráli velmi zajímavé a kvalitní utkání, za které si kluci zaslouží pochvalu, zhodnotil poslední jarní soutěžní zápas asistent trenéra Svatopluk Veroněk.
 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu