SlováckoSlovácko
26.kolo, středa 3.5.2017, 17:30
7:2
(5:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 14. Jiroušek, 67. Folejtar.
Diváci: 0
FC Vysočina: Fukal (36. Pospíchal) - Krejčí, Wiederlechner (36. Homola), Folejtar, Přidal - Smejkal (36. Junek), Novotný, Jiroušek - Fila (36. Křehlík), Homolka (36. Miška), Vítek.
 

Komentář

V prvním poločase jsme předvedli snad nejhorší výkon v letošním roce. Domácím jsme nechávali příliš prostoru a času pro kombinaci, pozdě jsme k hráčům přistupovali a naprosto nedůrazně bránili. Na první branku jsme ještě dokázali zareagovat, když se pěknou střelou na zadní tyč prosadil Jirka Jiroušek, ale to bylo z naší strany v prvním poločase vše. Slovácko hýřilo pohybem a aktivitou a v další čtvrthodině nám nasázelo 4 branky a další šance ještě neproměnilo. My jsme byli dopředu bezzubí, chyběl nám pohyb, kluci se nedokázali prosadit. Občas jsme zahrozili pouze po levé straně přes Honzu Vítka.

Do druhého poločasu jsme vystřídali všechny připravené hráče a ti naši hru výrazně oživili. Aktivně jsme napadali rozehrávku soupeře a dokázali si vypracovat územní převahu. Bohužel po hrubce naší obrany jsme z ničeho nic obdrželi další branku. Hra byla poté vyrovnaná, ovšem brankové příležitosti jsme si nedokázali vytvořit. Až v 67 minutě se do míče z velké dálky opřel Štěpán Folejtar a fantastickou střelou do šibenice vstřelil naši druhou branku. Bohužel na to ještě domácí dokázali odpovědět a minutu před koncem navýšit svoje vedení na konečných 7:2.

Z dnešním výsledkem ani výkonem nejsem vůbec spokojen. Na hřišti jsme málo bojovali, kluci působili unaveně, nesoustředěně a odevzdaně. V druhé půli se výkon zlepšil, ale po zpackané první půli už jsme těžko mohli pomýšlet na lepší výsledek.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu