FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, sobota 15.4.2017, 11:45
2:2
(1:1)
ProstějovProstějov
 
Góly: 11. Wiederlechner, 61. Fila
Diváci: 0
FC Vysočina: Fukal (36. Pospíchal) - Krejčí, Wiederlechner, Folejtar (36. Jiřík), Přidal - Novotný, Junek, Miška (50. Smejkal) - Křehlík (50. Fila), Jiroušek, Vítek (50. Homolka).
 

Komentář

Vstup do utkání byl z naší strany hrozivý. Prvních deset minut nás soupeř jasně přehrával a vytvořil si několik brankových příležitostí. Naštěstí nás svělými zákroky podržel brankář Erik Fukal a v 11 minutě jsme naopak z ničeho nic udeřili my. Po rohovém kopu Jirky Jirouška se prosadil Vojta Wiederlechner a poslal nás do vedení. Branka nám dodala více síly a odvahy do dalších minut, hra se srovnala a oba týmy několikrát zahrozili zejména z rychlých protiútoků. V 18 minutě hosté vyrovnali, když se důrazem dokázali prosadit také po rohovém kopu. Do konce poločasu už další branka nepadla a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Do druhé půle jsme museli z důvodu zranění Štěpána Folejtara přeskupit sestavu. Naše hra však byla plná nepřesností, nedokázali jsme delší dobu podržet míč a vytvořit si převahu či šance. Hosté na tom byli podobně a tak byl k vidění spíše bojovný fotbal ve středu hřiště s minimem pěkných akcí. Prostějov byl však přeci nebezpečnější a vytvořil si dvě brankové příležitosti, které však nedokázal proměnit. V 53 minutě jsme ale už inkasovali, když se hostující hráč z přímého kopu trefil na přední tyč a poslal svůj tým do vedení. Na tento gól jsme naštěstí dokázali zareagovat v 61 minutě, kdy se po kolmé přihrávce Dana Jiříka uvolnil za hranicí pokutového území Lukáš Fila a krásnou křižnou střelou vyrovnal na konečných 2:2.

Utkání nabídlo spíše bojovný, než pohledný fotbal, přesto jsme rádi za první získaný bod v jarní části. Věřím, že nám to psychicky pomůže a dodá sebevědomí do dalších utkání.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu