Ml. BoleslavMl. Boleslav
3.kolo, neděle 12.8.2001, 16:30
3:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 15. Slezák, 48. Hodan, 90. Sládeček, 54. Ryška Žluté karty: Koníř, Sláma, Ryška
Diváci: 2200
Ml. Boleslav: Macháček – Hodan, Rajnoch, Jakubec, Hoffmann – Paták (58. Šmerda), Vašíček, Páleník, Vaniš – Sedláček (46. Sládeček), Slezák (58. Dvořák). Trenér Josef Hloušek
FC Vysočina: Bartoš - Hekerle – Kadlec, Slavík - Sláma, Veselý, Ryška, Kufa, Vaculík (48. Malínek, 82. Vácha) - Hošťálek, Kaplan. Trenér Miloslav Machálek
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočina v Mladé Boleslavi přesvědčili o svých fotbalových kvalitách, bodového zisku se však nedočkali a zaznamenali tak první porážku v letošním druholigovém ročníku.

Trenér Machálek se opět musel obejít bez zraněného Večeři, kterého stálé trápí zraněný kotník, a tak se v základní sestavě objevil Veselý. Mužstvo tak zůstalo oproti duelu s Kolínem beze změn.

Jihlavská obrana vydržela s čistým kontem jen čtvrt hodiny. Pak domácí udeřili: na pravé straně se uvolnil Paták, nacentroval na Slezáka, a ten zavěsil. Vysočina po obdržené brance zvýšila aktivitu, ale šance Slavíka skončila střelou vedle a atak Veselého zlikvidoval brankář Macháček. Na druhé straně ohrozil branku soupeře agilní Slezák - minutu před půlí trefil dokonce tyč.

V úvodu druhé půle nejprve hostující Ryška bombou minul o vlas Macháčkovu branku, gól však padl na druhé straně. Po pravém křídle se uvolnil střídající Sládeček a jeho centr v pádu hlavou poslal Hodan podruhé za Bartošova záda. Hosté se dostali zpět do hry, když exteplického Macháčka překonal kontaktním gólem Ryška. Dál se hrálo nahoru dolů, nezměrná snaha hráčů Vysočiny však získávala územní převahu. Především v závěru projevili hostující hráči bojovné srdce a sahali po bodu. Vše vyvrcholilo v poslední minutě, kdy Slavík nastřelil pouze tyč Macháčkovy svatyně. Nakonec se tak smáli domácí, když výsledku dal v nastaveném čase konečnou podobu po sólu Sládeček a dostal tím domácí celek do čela druholigové tabulky.

 
Zápasy
3.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 3:1
18.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 1:1
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu