FC Vysočina BFC Vysočina B
17.kolo, neděle 26.3.2006,  
1:0
(0:0)
JakubčoviceJakubčovice
 
Góly: 87. Peška.
Diváci: 150
FC Vysočina B: Tulis - Bratršovský, Kopic, Komínek, Heide - Holý (67. Flekal), Chlup, Wasserbauer, Brabec (90. Maňhal) - Šplíchal (83. Janíček), Peška. Trenéři: Vrzáček a Březina.
 

Komentář

Naše juniorka napravila úvodní jarní výpadek proti Znojmu a doma vybojovala cennou výhru nad jasným lídrem MSFL Jakubčovicemi. Ty přijely s řadou zkušených exligových hráčů (Mikula, Baránek, Krohmer, Opic), ovšem s našim nepříliš posíleným "béčkem" si neporadily. Zápas byl velmi bojovný s minimem šancí na obou stranách. První část patřila spíše favorizovaným hostům, juniorku však několikrát podržel gólman Tulis. Náš tým příkladně bojoval a dobré příležitosti si začal vypracovávat v závěru díky aktivnímu Flekalovi, který své snažení završil v 87. minutě přihrávkou před branku, kde byl první u míče střelec Peška a rozhodl o výsledku duelu.
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu