FC Vysočina BFC Vysočina B
4.kolo, sobota 3.9.2005,  
3:2
(1:1)
TřinecTřinec
 
Góly: 85. a 90. Wasserbauer, 22. Lovětínský.
Diváci: 150
FC Vysočina B: Tulis - Bratršovský, Vávra (80. Komínek), Wasserbauer, Maňhal - Bartoš (63. Brabec), Lovětínský, Heide, Štohanzl - Vácha (73. Holý), Peška.
 

Komentář

Silně posílená juniorka (7 hráčů z kádru "A" mužstva) vybojovala první výhru v MSFL. Díky dvě trefám Wasserbauera v posledních pěti minutách otočila zápas a porazila silný Třinec, který v úterý vybojoval cennou pohárovou remízu proti Baníku Ostrava. V dresu hostí nastoupil i exjihlavský Petr Sedlák, který po návratu z exotického Vietnamského angažmá zakotvil v Třinci. "Z výrazné přítomnosti "áčkařů" bohužel pramenila nesehranost a nekompaktnost týmu. Náš výkon nebyl rozhodně ideální. Vedle zisku tří bodů si velmi ceníme prokázané touhy po vítězství, v posledních pěti minutách se zápas nepodaří otočit každý den. Na druhou stranu musíme objektivně přiznat, že v první půli chytil Petr Tulis 3 vyložené šance Třince," uvedl trenér mužstva Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu