FC VysočinaFC Vysočina
26.kolo, pátek 9.5.2003, 16:30
0:2
(0:1)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 
Góly: 16. Sedláček, 77. Paleček (PK). Rozhodčí: Bouše. Ž.K: Šourek - Hodan, Kulvajt.
Diváci: 200
FC Vysočina: Vorel 3 - Šourek 3, Juračka 3,5 (87. Kovář), Kotrys 2,5 - Bartoš 3, Baštař 3,5, Pacholík 2, Vladyka 2,5, Veselý 3 - Hošťálek 4 (46. Kadlec 3), Kaplan 3.
Ml. Boleslav: Macháček - Šmerda, Hodan, Pokorný, Čupr - Kulvajt, Procházka, Hýbner (59. Skoupý), Paleček - Gruber (52. Cigánek), Sedláček (78. Kroupa).
 

Komentář

S komorní atmosférou se do přestávky lépe vyrovnali hosté, kteří působili živějším dojmem. V první minutě ale zatočil trestný kop zleva do ohně Vladyka a v záklonu hlavičkující stoper Pokorný si málem dal ukázkového vlastence. Po čtvrthodině hry roztleskal hrstku diváků odvážný průnik Pacholíka, extřebíčský čipera se ovšem k zakončení nedostal. O chvíli později využil nedorozumění ve středu domácí obrany Sedláček a po blafáku Vorlovi, jenž se ani nepoložil na zem, zavěsil do prázdné brány. Ve 31. minutě vrátil odražený míč za obranu hlavou Baštař, ale Kaplan volejem míč netrefil. Deset minut před přestávkou přizvedl trestný kop Vladyky hlavou Hošťálek, bohužel míč zapadl těsně vedle pravé tyče.

Do druhé půle vyměnil Hošťálka Kadlec, který se postavil na levý kraj obrany. Kotrys se vysunul do zálohy a osamoceného Kaplana na hrotu podporovali štírci Pacholík s Veselým. Jihlava Boleslav na dvacet minut zmáčkla, ale ohrozit bránu jinak než ze standardní situace je pro Pivarníkovy svěřence v současné době téměř nadlidský úkol. Minutu po přestávce si na roh Vladyky naskočil Kotrys, ale jeho tvrdou hlavičku vykopli hosté od pravé tyče do bezpečí. V 56. minutě nebezpečně hlavičkoval Kaplan a Šourek odražený míč z rohu poslal levačkou vedle. Čtvrthodinku před koncem přišel blesk z čistého nebe. Na střed šestnáctky nakopl míč Procházka, Šourek si při obranném zákroku hokejově hleděl víc hráče než míče, maličký Skoupý upadl a kopala se penalta. Levák Paleček se nemýlil a hosté získali jistotu. Zvláště když minutu nato podobný zákrok na Veselého, navíc v gólovější pozici, sudí Bouše penaltově neposoudil.

Ohlasy trenérů

Roman Pivarník (Jihlava): “Boleslav přijela po dlouhé době jako tým, který chtěl hrát fotbal. Navíc se jedná o velice takticky vyspělého soupeře. Bohužel nedáváme góly a sami je po individuálních chybách inkasujeme. Mužstvo potřebuje oživit.” Martin Pulpit (Mladá Boleslav): “Střetly se týmy, které v posledních dvou kolech vyšly střelecky naprázdno, ale přitom nehrály špatně. Proto chtěly oba v první půli dát gól a hrál se solidní fotbal. Nám se podařilo jít do vedení, po přestávce jsme přežili dvacetiminutový tlak Jihlavy a z penalty vítězství pečetili. Příliš se nám dnes nevedla hra do brejku.”
 
Zápasy
11.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 1:2
26.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 0:2
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu