Č. BudějoviceČ. Budějovice
Turnaj, sobota 14.7.2012, 16:00
2:2pen
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 20. a 50. Markovič - 18. a 25. Mešanović
Diváci: 0
Č. Budějovice: Daněk - Novák, Řepka, Halama, Hanzlík - Markovič, Riegel (52. J. Held), Rakovan (47. Zeba), Otepka, Sandro (50. Funda) - Němec.
FC Vysočina: Hanuš – Gabriel, Obert, Fadrný, Helísek – Masopust, Jungr, Vacek, Kosak – Mešanović, Štancl.
 

Komentář

Vysočina nastoupila proti Dynamu v méně zkušené sestavě, naproti tomu Dynamo, i s ohledem na četná zranění, nastoupilo v plné síle. Zpočátku byl na jihlavských fotbalistech znát určitý respekt. Ten však definitivně setřásli v 17. minutě, kdy Kosak se Štanclem dostali svým atakováním pod tlak Řepku s Novákem a druhý jmenovaný poté ve vápně  fauloval Kosaka. Z nařízené penalty se nemýlil Mešanović – 0:1. Jihočeši však připravili rychlou odpověď. Ve 20. minutě se exjihlavský Halama pěkně uvolnil u postranní čáry, levou nohou nacentroval před branku, kde se hlavou přesně trefil Marković – 1:1. Českobudějovická obrana však kupila chyby, což ve 25. minutě potvrdil Halama. Kosak využil jeho nedorozumění s gólmanem Daňkem, udělal mu kličku, neukvapil se a před prázdnou branku připravil jednoduchou úlohu Mešanovićovi – 1:2. Jihlava byla aktivnějším a pohyblivějším celkem, což dokumentoval ve 32. minutě Štancl, který před branku poslal zajímavou nabídku pro Sedláčka, kterému chyběly ke gólu centimetry.

Druhou půli gólově otevřel Mešanović, jenže hattrcik mu nebyl dopřán. Po přihrávce Kosaka mu byl ve 44. minutě máván ofsajd. Místo toho se prosadil ve 49. minutě střelec na druhé straně. Marković v 50. minutě se štěstím proměnil pokutový kop, který byl pískán za Mešanovićův faul na Hanzlíka – 2:2. Kdo čekal českobudějovický tlak a snahu o vyrovnání, musel být zklamán. Místo toho přišly ofenzivní akce a dobrý pohyb Jihlavanů. V 56. minutě se Mešanović uvolnil okolo Nováka, ale jeho střelu po zemi vyrazil Daněk. 68. minutě Held ztratil míč ve středu hřiště, balon převzal Kosak, jehož pokus Daněk zpacifikoval. V 70. minutě se patička nevyplatila Otepkovi, ztratil míč, Jungr do vápna uvolnil Kosaka a ten byl faulován - další penalta. Jenže exbudějovický Sedláček při jejím provádění podklouzl a překopl branku! Poslední gólovku si připsal Jungr v 74. minutě, když se uvolnil ve vápně a vypálil nepříjemně z otočky, Daněk byl pozorný a míč vyrazil.
A tak se šlo na penalty. V nich byla úspěšnější Vysočina, protože Jungr, Kosak, Gabriel i Fadrný bezpečně proměnili. Na straně Dynama byl přesný jen Otepka a Marković. Zeba trefil břevno a Hanzlíka vychytal Hanuš.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
15.kolo | FC Vysočina - Č. Budějovice | 1:0
29.kolo | Č. Budějovice - FC Vysočina | 2:1
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu