TáborskoTáborsko
Turnaj, sobota 14.7.2012, 13:00
2:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 48. Mráz, 73. Mach - 26. Tecl
Diváci: 0
Táborsko: Fišan - Kotrba, Mráz, Gallo, Smrek - Dobal, Ciferský, Jasanský - Kočí, Džafič (38. Voráček) - Mach.
FC Vysočina: Blažek – Kryštůfek, Tlustý, Šourek, Gavrić – Koloušek, Karlík - Masopust, Kučera, Vaculík – Tecl.
 

Komentář

Vysočina byla od počátku utkání aktivnější a fotbalovější. V první větší šanci se ocitl v 15. minutě Koloušek po rychlém průniku Masopust. Bohužel v nadějné pozici střílel těsně nad. O 2 minuty později střílel v dobré šanci nad Tecl. Ve 24. utekl rychlík Masopust a předložil míč na penaltu Vaculíkovi. Ten mířil z první placírkou těsně vedle. O tři minuty později se však Vysočina zasloužené branky dočkala. Masopust na křídle uvolnil Kryštůfka, který poslal centr před branku. Na něj si naskočil Tecl a hlavou míč prodloužil pod břevno - 0:1.

I do druhé půle vstoupila lépe Jihlava. Ve 43. minutě unikl po křídle Masopust a nacentroval na hlavu Kučery, jenž hlavičkoval těsně vedle. Na druhé straně vyslal krásnou ránu Dobal, při níž mohl Blažek nabídnout parádu pro diváky. Ve 46. minutě vyslal Tecl za obranu Masopusta. Ten pálil z těžkého úhlu a Fišan míč vyrazil na roh. Ve 49. minutě Blažek přiznal roh a z něj se Táborsko dočkalo vyrovnání. Na roh Jasanského si naskočil Mráz a hlavou skóroval – 1:1. V 54. minutě vysunul Kučera Masopusta, který koncovku před gólmanem Fišanem nezvládl, ten ho vychytal. V 55. minutě Dobal vyslal do samostatného úniku Macha, který tváří v tvář Blažkovi zklamal a trefil brankáře Jihlavy. V 69. minutě přišly v rychlém sledu tři velké šance Tecla. Nejprve ho vysunul za obranu Kučera a Tecl trefil Fišana. Odražený míč poslal před branku Gavrić a Teclovu dorážku Fišan lapil. Vzápětí chybovali obránci Táborská v rozehrávce a Tecl střílel do branky střežené dvěma obránci – neprostřelil je. A tak přišel další trest na nízkou produktivitu Vysočiny. V 73. Jihlava na polovině hřiště chybovala v postupném útoku, míč získal do brejku Mach a ten nakonec zakončil přesnou střelou k tyči – 2:1. Vysočina si v závěru vytvořila tlak, ale vyrovnání se už nedočkala. Neujala se ani střela Šourka z poslední minuty. Turnaj na Hluboké se tak dočkal druhého překvapení. Po prohře Dynama s Chrudimí podlehla i Vysočina Táborsku.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu