Hradec KrálovéHradec Králové
22.kolo, neděle 18.4.2004, 17:00
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Rozhodčí: Kovařík - Míka, Ubias. ŽK: Ševčík, Kalousek - Veselý, Šourek.
Diváci: 624
Hradec Králové: Podhajský - David, Rolko, Juračka, Šmarda - D. Kaplan (63. Jirsák), Zemánek, Klapka (46. Ševčík), Kalousek - Merganc (72. Kučera), Jůn.
FC Vysočina: Vorel - Baštař, Šourek, Čep, Kotrys - Veselý, Vladyka, Večeřa, Vaculík (57. Liška) - Hošťálek, T. Kaplan (61. Navrátil).
 

Komentář

Utkání 22. kola druhé fotbalové ligy skončilo bezbrankovou remízou. Domácí podali kvalitní výkon, vytvořili si řadu šancí, ale chybělo jediné - góly.

Nástup do utkání patřil domácím fotbalistům, kteří úvodní minuty nepustili soupeře na vlastní polovinu. Rychlým kombinačním akcím chybělo přesnější zakončení. Po gólu volaly střely Šmardy, Zemánka a Kalouska, stejně tak hlavičky Jůna a Mergance. Jihlavský tým, který ve čtvrtek po vítězství nad Teplicemi postoupil do semifinále Poháru ČMFS, zahrozil v prvním poločase jen ojediněle. Většinou se pouze bránil lavinovitým nájezdům "votroků".

Do druhého poločasu místo Klapky (odjel do nemocnice na vyšetření ledvin) nastoupil Ševčík, ale obraz hry se nezměnil: Hradečtí útočili do plných, hosté pozorně bránili a podnikali rychlé brejky. Jihlavským docházely v závěru utkání síly, ale dvěma vydařenými akcemi mohli strhnout vítězství na svoji stranu. Pro domácí, kteří podali nejlepší jarní výkon a byli jasně lepším týmem, je remíza zklamáním a další ztrátou. “Soupeře jsme přehráli, vytvořili si množství šancí. Byl do nadprůměrný druholigový fotbal. Opět jsme doplatili na starou bolest - proměňování šancí. Hráčům děkuji za předvedený výkon,” uvedl domácí kouč Martin Pulpit. Jihlavský trenér Jaroslav Netolička byl spokojen: “Měli jsme v nohách náročnou sérii a hráčům chyběla trochu šťáva. Domácí měli tlak a hodně příležitostí. Těší mě, že hráči těžké utkání zvládli a vybojovali bod.”

 
Zápasy
7.kolo | FC Vysočina - Hradec Králové | 0:1
22.kolo | Hradec Králové - FC Vysočina | 0:0
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu