FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, pátek 24.10.2003, 15:30
1:2
(1:2)
PardubicePardubice
 
Góly: 31. Kaplan - 5. Palán, 30. Bukač. Rozhodčí: Šedivý - Lukes, Marada. ŽK: 0:1. ČK: 80. Kadlec (Jihlava).
Diváci: 550
FC Vysočina: Vorel 3,5 - Čep 3,5, Kadlec 4, Šourek 3 - Baštař 3 (55. Kotrys 3), Pacholík 3 (79. Hošťálek), Vladyka 2,5, Večeřa 3, Veselý 3 - Kaplan 2, Polonyi 3 (64. Malínek)
Pardubice: Šimon - Dujka, Němeček, Vrba, Kaufman - Bosák, Palát (83. Bakeš), Pavlík, Pazdera - Koukal (62. Ševčík), Bukač (84. Vrážel)
 

Komentář

V předehrávce 14. kola II. fotbalové ligy fotbalisté FC Vysočina tvrdě narazili. Místo výstupu na čelo tabulky přišel tvrdý pád v podobě zbytečné porážky.

Zmrzlá pětistovka diváků zažila úvodní šok v 5. minutě. Pardubický Pavlík nakopl dlouhý míč za za statické jihlavské obránce, Čep a Kadlec se nedohodli s Vorlem, který vyběhl a prohrál souboj s Palánem. Na toho zívala prázdná brána. “Co k tomu mám říci. Propadli jsme. Záložník, beci i já. Nechal jsem se přetlačit,” rozhodil rukama jihlavský brankář Vorel. “Byla to chyba, která se nevidí ani v přípravce,” hřímal trenér Vysočiny Jaroslav Netolička. Zaskočená Jihlava byla dole a Kaufmanova jedovka těsně minula šibenici. na druhé straně zůstaly bez efektu příležitosti Kaplana a Polonyiho. Po půlhodině udeřilo podruhé. Nejlepší Východočech Pavlík prošel kolem tří soch domácí defenzivy a vyzval Bukače k přesné střele k levé tyči. Hned po výkopu sice vykřesal chytrým lobem z dvaceti metrů naději Kaplan, ale chmury nerozehnal.

Po přestávce přišla křečovitá územní převaha domácích. Pardubice hravě zvládaly vysoké míče. “Nevím proč jsme to tak hráli. Hráči měli za úkol přízemní kombinaci. To nesplnili. U všeho jsme byli pozdě a přihrávky neměli oči. Ten zápas jsme neměli prohrát. Jednou větou zklamání,” ulevil si jihlavský kouč. Jeho mužstvo se už do šancí nedostávalo až na výjimku z 60. minuty. Kaplanovu gólovou střelu z osmi metrů však pardubický gólman konečky prstů vyrazil. “Chtěli jsme bod a máme tři. Čili spokojenost. Využili jsme brejky a ve druhém poločase naše obrana fungovala bez chyb,” uzavřel zápas trenér Pardubic Ivan Pihávek. Konce se nedočkal Kadlec, který šel bez žlutého varování pod sprchy za zbytečný faul zezadu.

 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:2
29.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 2:0
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu