FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, středa 8.10.2003, 16:00
1:0
(1:0)
Brno BBrno B
 
Gól: 22. vlastní. Rozhodčí: Vidlák. Ž.K.: Malínek, Veselý, Vorel - Schwarz, Zich.
Diváci: 200
FC Vysočina: Vorel 2 - Šourek 1, Kadlec 2, Čep 3 - Veselý 3,5, Večeřa 3, Vladyka 2, Pacholík 3, Baštař 3 - Kaplan 3 (90. Polónyi), Malínek 2 (69. Hošťálek).
Brno B: Brezovan - Houšť (46. Simr), Vojtíšek, Křivánek, Zich (60. Drga) - Hlavatý, R. Mezlík (77. Dupal), Máša, Schwarz, Abrahám - Kroupa.
 

Komentář

Před hrstkou nejvěrnějších diváků vybojovali fotbalisté FC Vysočina důležité tři body a v druholigové tabulce se posunuli na sedmé místo.

Na kluzkém terénu dostal místo Polónyiho příležitost ”štírek” Malínek a od začátku o sobě dával vědět. V 8. minutě ”vykvedlal” roh, po němž hlavičkoval z malého vápna těsně nad smolař dne Kaplan. Končila oťukávací čtvrthodinka, když Malínkova střela skončila na ruce jednoho z hostujících zadáků a kopala se penalta. Zkušený exekutor Baštař však tentokrát zklamal a Brezovan jeho okatou placírku bez problémů lapil. Brněnští mladíci ale Vysočině pomohli do sedla sami: ve 22. minutě nastartoval Vladyka Malínka, ten hledal před bránou Kaplana a nikým neatakovaný Zich zmateně uklidil míč do vlastní sítě. Také proto se hostující trenér Stanislav Schwarz po utkání mračil: “Dneska jsme hodně zklamali, na našem výkonu nevidím nic pozitivního.”

Po přestávce se přece jen dostavil fotbal, díky Jihlavě. Jenže opět bez gólového apetitu. “Z těch zahozených šancí neustále šedivím. Příště se může stát, že přijdu úplně bez vlasů,” ulevil si už s humorem na pozápasové tiskovce jihlavský trenér Jaroslav Netolička. Měl tím na mysli především zahozené tutovky nejlepšího střelce Tomáše Kaplana, který nejprve po hodině hry minul zcela opuštěnou bránu a tři minuty před koncem odmítl nabídku ke skórování přímo od brankáře Brezovana. Dvě slibné možnosti nevyřešil ani střídající Hošťálek, a tak se všichni strachovali, jestli v nastaveném čase dosáhne na štiplavý centr Dupala brankář Vorel. “Těžké utkání jsme zvládli a v tabulce se posunuli tam, kde bychom chtěli vydržet,” oddychl si kouč Netolička, jehož devadesátiminutové nervy stály sedm cigaret.

Fotogalerie

     
 
 
Zápasy
11.kolo | FC Vysočina - Brno B | 1:0
27.kolo | Brno B - FC Vysočina | 3:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu