PrachaticePrachatice
8.kolo, neděle 14.9.2003, 17:00
1:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 26. Pecka - 20. Baštař. Rozhodčí: Kumstát. ŽK: Mrkvička.
Diváci: 1420
Prachatice: Neuman - Grombíř, Babka, Tobiáš, Kubiš - Kostka, Kuračka, Ludačka (59. Cserge), Rožboud (77. Nitrianský) - Bouchal, Pecka (67. Mrkvička).
FC Vysočina: Vorel 3 - Baštař 2, Šourek 3, Čep 2, Kotrys 3 - Malínek 3 (71. Veselý 3.5), Večeřa 3, Vladyka 3 (88. Navrátil), Pacholík 3, Liška 4 - Kaplan 3 (85. Hošťálek).
 

Komentář

Dlouhou sérii bez vstřeleného gólu, trvající před včerejším zápasem už 381 minut, přerušili druholigoví fotbalisté Jihlavy až v Prachaticích, kde remizovali 1:1. "Na jednu stranu mě výsledek mrzí, protože jsme byli blízko třem bodům, na druhou je remíza venku samozřejmě cenná," prohlásil Josef Vrzáček, asistent jihlavského trenéra Netoličky.

Vysočina začala na jihu Čech bez respektu, ale příležitosti Kaplana, Šourka a Vladyky zůstaly nevyužity. "Naštěstí už začínáme být psychicky odolní, i když musím přiznat, že mi po zahozených šancích přece jen maličko zatrnulo. Nicméně jsem byl stále přesvědčený, že utkání zvládneme a vyhrajeme," podotkl Vrzáček.

Jeho svěřenci se gólové radosti dočkali vzápětí: ve 20. minutě pronikl domácí obranou Malínek a přihrál Baštařovi, který pohotově otevřel skóre - 0:1. "Domácí po inkasované brance znervózněli, hra byla neurovnaná, jenže na levé straně udělal zbytečnou chybu Liška a domácí ji potrestali," povzdechl si po Peckově vyrovnání jihlavský asistent.

V následujících minutách se hra vyrovnala, a přestože byla Vysočina aktivnější, další šance si vypracovala až v samém závěru utkání. Nejprve v 85. minutě mířil hlavou těsně vedle Čep a po chvíli olízla Hošťálkova střela jen tyč domácí branky. Na remíze už se nic nezměnilo: zatímco Jihlava bodovala po třízápasovém půstu, Prachatice doma poprvé ve II. lize zaváhaly.

Dalším soupeřem Vysočiny bude v neděli mužstvo HFK Olomouc. "Na domácím hřišti musíme bod z Prachatic potvrdit, samozřejmě vítězstvím," konstatoval Vrzáček.

 
Zápasy
8.kolo | Prachatice - FC Vysočina | 1:1
23.kolo | FC Vysočina - Prachatice | 2:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu