PardubicePardubice
28.kolo, sobota 4.6.2005, 17:00
2:4
(1:4)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 45. Koukal, 84. Kaciáň - 5. a 10. Simr, 4. Lovětínský, 16. vlastní Šimáček, Rozhodčí: Jílek - Draštík, Santarius. ŽK: Vrážel, Adam - Šourek, Baštař.
Diváci: 550
Pardubice: Bertelman - Hudec (46. Macháček), Vrba, Šimáček (46. Adam), Grznar - Bajer, Vrážel, Gibala, Šťastný - Jandík (76. Kaciáň), Koukal.
FC Vysočina: Vorel - Bartoš (10. Štohanzl, 73. Pacholík), Kadlec, Vojtíšek, Šourek - Veselý, Vladyka, Baštař, Lovětínský (85. Kaplan), Liška - Simr.
 

Komentář

Už jen poslední krok chybí jihlavským fotbalistům k historickému postupu do nejvyšší domácí soutěže. Ten můžou udělat v sobotu na svém stadionu, kde budou hostit Kroměříž.

Naprosto pohodové odpoledne prožili včera Večeřovi svěřenci na východě Čech. Jakoby vůbec necítili balvan dvou povinných vítězství v posledních dvou kolech II. fotbalové ligy. Vtrhli na hřiště jako uragán a po deseti minutách už mohli svůj úkol odškrtnout téměř jako splněný.

„Po takovém utkání musím být maximálně spokojený,“ pochvaloval si kouč vítězů Karel Večeřa. „Začátek jsme měli jako ve snu. Jenže už tehdy jsem nabádal hráče k tomu, abychom se vyhnuli chybám. Domácím jsme pak dovolili se trochu vrátit do zápasu.“

Fotbalisté Vysočiny se v úvodu předháněli v nápadech, stále je zdobila aktivita a napadání soupeře. Ten pod neustálým tlakem vytvářel chyby drobné i veliké jako Brno (viz druhý a čtvrtý gól Jihlavy), což vyvolávalo v hledišti spíše soucit než odsouzení.

„Musel jsem si dávat velký pozor, abych trefil prázdnou branku,“ vracel se jihlavský kanonýr Pavel Simr k momentu z 5. minuty střetnutí. Když se měl za ním ohlédnout jako za celkem, tak si nebyl úplně jistý, zda „jsme byli tak dobří, nebo Pardubice tak špatné.“

Druhý poločas už nesl všechny známky rozhodnutého duelu. „Sledovali jsme jen svoje utkání, konkurenti nás nezajímali,“ glosoval bodové dostihy s Plzní Karel Večeřa. „To bychom byli přece za hlupáky, kdybychom si nechali takovou šanci utéct,“ směřoval svoje myšlenky k poslednímu zápasu s Kroměříží uzdravený Tomáš Kaplan.

 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:1
28.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 2:4
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu