Č. BudějoviceČ. Budějovice
Turnaj, středa 13.7.2011, 11:30
3:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 6. Ondrášek, 51. F. Němec, 77. F. Němec - 57. Cihlář
Rozhodčí: Makovička - Řezáč, Kotalík
Diváci: 0
Č. Budějovice: I. půle: Křížek - Nitrianský, Horejš, Lengyel, Jurkemik - Kadula, Otepka, Rýdel, Kocourek - Jelovac, Ondrášek, II. půle: Kučera - Sajtl, Novák, Uvíra, Pecka - Petráň, Bakala, Benát, Jasanský - Jelovac, F. Němec.
FC Vysočina: Uvarenko - Gabriel da Silva, Tlustý (55. Karlík), Komárek, Gavrič - Dolejš, Dort, Velický, Cihlář - Simr, Bača
 

Komentář

Jihočeši byli v úvodu velmi aktivní. Nejprve po centru Otepky se jen těsně k hlavičce nedostal Ondrášek, o chvilku později pálil nad Kadula. Na druhé straně ve 4. minutě po centru Gabriela hlavičkoval těsně nad Simr. V 6. minutě padla šťastná první branka. Jelovac šťastně dopravil míč uvnitř pokutového území k Ondráškovi, který střelou po zemi z bezprostřední blízkosti poslal Dynamo do vedení. V 9. minutě se na hranici vápna uvolnil Jelovac, jehož ránu se štěstím Uvarenko vyrazil na břevno. Míč se odrazil zpět do hry k nohám Ondráška, který ale ve stoprocentní šanci vůbec netrefil míč. Poté převzala otěže hry Vysočina a byla nebezpečnější. Ve 25. minutě po přihrávce Dorta pálil z dobré pozice Dolejš, Křížek konečky prstů vyrazil míč na roh. O minutu později Velický vystřelil z velké dálky, míč nebezpečně padal, ale nakonec skončil nad břevnem. Ve 30. minutě zkoušel technicky z levé strany střílet Gavrič a gólman Křížek poslal míč lehkou tečí nad břevno. V 37. minutě přišla další zajímavá akce Jihlavy. Do zakončení se dostal Simr, nadvakrát sice dopravil míč do sítě, je byl mu ale máván ofsajd. Vysočina se z gólu neradovala ani ve 42. minutě, kdy Bača po přihrávce od Dorta zakončoval střelou přes hlavu, Křížek byl ale pozorný.

Do druhé půle nastoupila zcela pozměněná sestava Dynama. Vysočina ve velkém horku do sestavy nesáhla. V 51. minutě už Jihočeši vedli o dvě branky. Jelovac. uvnitř vápna přihrál Němcovi, který střelou podél vybíhajícího brankáře Uvarenka skórval - 2:0. O 6 minut později však Jihlava snížila, když se přesnou technickou ranou přímo k tyči prosadil Cihlář. V 77. minutě dal skóre konečnou podobu Němec, který skóroval po pasu levého beka Pecky.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu