VítkoviceVítkovice
18.kolo, úterý 5.4.2005, 16:30
2:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 8. Kunc, 70. Kutty - 36. Kaplan, 81. Šourek. Rozhodčí: Racek. ŽK: Kaloč - Lovětínský, Liška, Malínek.
Diváci: 358
Vítkovice: Kello - Freisler, Lukšík, Kutty, Vojáček - Rygel, Derych, Kaloč, Mikulenka (82. Pražák) - Kaspřík (64. Černý), Kunc (64. Majsniar).
FC Vysočina: Tulis - Bartoš, Michal Kadlec, Šourek, Liška (78. Simr) - Veselý (78. Štohanzl), Vladyka, Baštař, Lovětínský, Malínek (67. Pacholík) - Kaplan.
 

Komentář

Čekání jihlavských fotbalistů na první jarní vítězství ve II. lize stále trvá. FC Vysočina ve svém třetím vystoupení v odvetné části soutěže získal bod - v dohrávce 16. kola hrál ve Vítkovicích 2:2. Stejným výsledkem skončil vzájemný souboj obou celků i na podzim.

„Myslím si, že ta remíza je nakonec spravedlivá, i když v úplném závěru jsme měli více příležitostí my,“ pověděl Karel Večeřa, kouč Jihlavy. Ta musela dvakrát dotahovat náskok protivníka a podruhé se trefila až devět minut před koncem, kdy skóroval hlavou obránce Ondřej Šourek.

Hosté začali s otevřeným hledím, prvních pět minut byli znatelně aktivnější, měli převahu. „Jenže přišla první standardní situace a domácí z ní dali gól,“ konstatoval Večeřa. V 8. minutě po Ryglově centru hlavičkoval přesně Kunc.

Nedlouho poté mohly Vítkovice vést už o dvě branky, ale sudí jejich gól pro faul na brankáře Tulise neuznal.

Inkasovaná branka Vysočinu na nějaký čas zmrazila. „Dobře dvacet minut jsme se hledali, gól nás přece jen poznamenal,“ přiznal Večeřa. „Naštěstí se nám ještě do konce poločasu podařilo vyrovnat.“ Po rohovém kopu vyskočil v šestnáctce nejvýše Tomáš Kaplan - 1:1.

„O přestávce jsem klukům především kladl na srdce, aby zachovali klid a nenechali se ničím, co se kolem nich děje, znervóznět,“ přiblížil jihlavský trenér. „Domácí hráči i funkcionáři totiž vyvíjeli neskutečný tlak na rozhodčí. S tím jsem se snad ještě nesetkal,“ divil se Večeřa.

V 70. minutě Kutty opět rozjásal skoro čtyři stovky diváků, poslední slovo ale měli Jihlavští. Vladykův míč po rohovém kopu usměrnil do sítě Šourek. „Všechny góly padly ze standardek. Po našem druhém vyrovnání už jsme domácí k ničemu nepustili, další dvě šance, které jsme si ke konci vypracovali, však už bohužel zůstaly nevyužity,“ litoval Večeřa.

 
Zápasy
1.kolo | FC Vysočina - Vítkovice | 2:2
18.kolo | Vítkovice - FC Vysočina | 2:2
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu