FC VysočinaFC Vysočina
5.kolo, neděle 5.9.2004, 17:00
1:1
(0:0)
Bohemians 1905Bohemians 1905
 
Góly: 90. Sionko - 80. Lesák. Rozhodčí: Královec - Lhoták, Damková. ŽK: Šourek - Kolář, Lesák, Obermajer, Zelinka, Hanus, Prošek.
Diváci: 920
FC Vysočina: Vorel 3 - Bartoš 4, Šourek 3, Vojtíšek 3, Sedlák 3 - Štohanzl 2 (80. Liška), Baštař 3 (60. Sionko 2), Vladyka 1, Vaculík 4 (60. Malínek 3) - Hošťálek 3, Simr 3.
Bohemians 1905: Kolář - Žáček, Matuszny, Obermajer, Třasák - Hanus, Lesák, Vaňous (78. Prošek), Janák (68. Kubec) - Zelinka (75. Vyskočil, Klesa.
 

Komentář

Přes stálou územní převahu nad dorostenci "vyšperkovanou" sestavou ekomicky těžce zkoušených Bohemians vydřeli fotbalisté FC Vysočina v 5. kole II. ligy pouhý bod za remízu 1:1.

Od úvodní minuty se dirigentské taktovky ujal Vladyka, leč zůstával u svých spoluhráčů často nepochopen. "Chtěl jsem vzít odpovědnost na sebe a hrát po zemi. měli vzadu vysokého chlapa, který vysoké míče sbíral," prohlásil jihlavský kapitán. Rodily se šance, ale i ty stoprocentní skončily bez efektu. Hošťálek trefil nohy gólmana, Simr po ideální Baštařově kolmici obstřelil Koláře i bránu.

Jednoho pána mělo hřiště i po přestávce jenže gól nepřicházel. Vaculík šel sám, napálil pouze gólmana a Jihlavané postupem času znervózněli. Deset minut před koncem přišel trest. Nejlepší muž klokanů, chotěbořský odchovanec Lesák, po fatální hrubce rozestoupené obrany, zakončil čtyřicetimetrové sólo mezi Vorlovy nohy. "Bez Lesáka by toto mužstvo nefungovalo," složil poklonu kouč Pražanů Dušan Uhrin mladší. Domácím je ke cti, že bojovali až do konce. Dočkali se. Liška čechral a Sionko hlavou vyrovnal.

V infarktovém nastavení zahrál Obermajer už po druhé v šestnáctce rukou, ale sudí Královec oslepl. Martyrium uzavřel Simr, který z malého vápna přestřelil prázdnou svatyni. "Je to stále stejné. Nedáváme góly a děláme hrubky. Ještě, že jsme stihli alespoň srovnat," posteskl si trenér FC Vysočina Karel Večeřa.

 
Zápasy
5.kolo | FC Vysočina - Bohemians 1905 | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu