FC VysočinaFC Vysočina
3.kolo, neděle 22.8.2004, 17:00
0:1
(0:1)
PlzeňPlzeň
 
Gól: 12. Černoch. Rozhodčí: Závodný - Slavík, Večeřa. ŽK: Šourek, Veselý - Zakopal. ČK: 27. Jež (Plzeň).
Diváci: 850
FC Vysočina: Vorel 3 - Bartoš 3 (55. Malínek 2,5), Šourek 3, Kadlec 3, Sedlák 2 (80. Sionko) - Veselý 2, Baštař 3 (74. Pacholík), Vaculík 3, Liška 3 - Vladyka 2, Hošťálek 3.
Plzeň: Ticháček - Kukol, Knakal, Zakopal, Smola - Jež, Procházka, J. Šíma, P. Šíma - Černoch (76. Filo), Kousal (46. Pilař).
 

Komentář

Fotbalisty Vysočiny včera skolila Plzeň a Jihlava se po třech kolech usídlila v suterénu druholigové tabulky.

Klíčový okamžik nastal už ve 12. minutě, kdy načasovaný nákop P. Šímy přeletěl Šourka, nastartovaný Černoch hravě obešel špatně postaveného Vorla a dovedl míč do opuštěné brány - 0:1. „Rozhodl nám minulý zápas s Ústím a totéž se mu povedlo i tady. Pro útočníka je to určitě výborné vysvědčení,“ řekl na adresu Martina Černocha, který v Jihlavě hrával za trenéra Machálka, šťastný trenér Západočechů Martin Pulpit.

V 27. minutě zbytečně při autovém vhazování povalil Jež Veselého a rozhodčí Závodný na pokyn asistenta Večeři slovenského záložníka přísně vyloučil. Jihlavě se naskytla výhoda více než hodinové přesilovky, která však vyzněla do ztracena. V křeči hrající Vysočina si s výjimkou dvou závarů po standardních situacích nevypracovala žádnou brankovou příležitost a z ochozů se v průběhu druhého poločasu často ozýval pískot. „Nedokázali jsme soupeře ničím překvapit. Problém je už odzadu, kde nám schází kvalitnější rozehra. A v šestnáctce soupeře postrádáme důraz zraněného Kaplana,“ rozebíral nevydařené domácí vystoupení trenér Karel Večeřa.

Největší pobavení a vzruch na tribunách vytvářel hodně hektickým udílením pokynů impulzivní plzeňský kouč Pulpit, který po závěrečném hvizdu upaloval k pěti fanouškům soupeře a vhodil do jejich „kotle“ vlastní triko. Na tiskovou konferenci ovšem do půl těla nepřišel a hovořil klidným hlasem. „Dvakrát jsme Jihlavu sledovali, pečlivě jsme se na ní připravili a hodně si věřili. Po vyloučení Ježe to pro nás byla otázka vůle a splnění taktických pokynů. Za to hráčům děkuju,“ pravil Pulpit.

FC Vysočina už v pátek čeká utkání na horké půdě v Prachaticích a další ztráta by mužstvo s ambicemi na špici tabulky mohla přikovat ke dnu. „Dvakrát jsme neuspěli doma a teď se musíme připravit, abychom zabrali venku. Samozřejmě, že to už začíná být o psychice,“ připouští Večeřa.

 
Zápasy
3.kolo | FC Vysočina - Plzeň | 0:1
16.kolo | Plzeň - FC Vysočina | 2:1
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu