02.01.2002, Redakce

Vysočina zahájila přípravu v Třebíči

Druholigoví fotbalisté FC Vysočina Jihlava zahájili 2. ledna zimní přípravu na jarní část soutěže. Týž den vyrazili na tradiční pětidenní soustředění do nedaleké Třebíče, kde nalezli ideální tréninkové podmínky.

 
"Denně trénujeme třífázově. Dopoledne střídáme tréninkové jednotky v hale a posilovně, odpoledne následuje běhání v lese a večer končíme kondičním plaváním. V takto náročném tréninkovém cyklu samozřejmě nezapomínáme ani na důkladnou rehabilitaci a masáže," uvedl asistent trenéra Josef Kolečko.

Kádr mužstva nedoznal velkých změn. S mužstvem se již nepřipravuje Miloslav Kufa, jemuž v Jihlavě nebyla prodloužena smlouva, Aleš Ryška, který se na zimní přípravu vrátil do mateřské Sigmy Olomouc, a otazník visí nad dalším působením Ivo Koníře, který momentálně jedná o možné změně dresu. V Třebíči chybí i krajní záložník Radek Sláma, jehož test ve Slávii Praha byl prodloužen a nyní je s mužstvem trenéra Beránka na soustředění ve Františkových Lázních. "Se Slávií budeme v příštím týdnu jednat o jeho přestupu," podal zajímavou informaci ředitel FC Vysočina ing. Zdeněk Tulis.

V Třebíči se tak pod vedením trenérského dua Machálek - Kolečko připravuje 20 hráčů. Novými tvářemi jsou obránci Štěpán Wasserbauer (z dorostu), Zdeněk Maňhal (z juniorky) a především pak Milan Boušek (narozen 27.9.1977), který přišel na půlroční hostování ze Synotu Staré Město. Jedná se o perspektivního technického středopolaře či stopera s dobrou rozehrávku. Tento odchovanec novoměstského fotbalu postupně prošel Žďárem nad Sázavou, LeRKem Brno, Zemanem Brno, LeRKem Prostějov a odtud v roce 2000 přestoupil do Synotu, kde jeho prvoligovou kariéru zabrzdilo zranění třísel.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu