17.03.2007, Miroslav Fuks

Juniorka v generálce nejtěsněji zdolala Žďár

Juniorka v generálce nejtěsněji zdolala ŽďárTýden před startem MSFL si juniorka FC Vysočina pozvala ke generálce divizní Žďár nad Sázavou. Naše „béčko“ mělo po celý zápas převahu, ovšem gólový úspěch zaznamenalo až 3 minuty před koncem, kdy se ve vápně nejlépe orientoval Radim Ditrich. Vzhledem k nepříznivému počasí se hrálo na umělé trávě.

 
„V první půli jsme hráli velice dobře a dostali jsme se do 4 – 5 vyložených šancí. Dvakrát nás zradila koncovka, jednou jsme trefili a dvakrát se skvělým zákrokem vyznamenal exjihlavský gólman Pavel Pospíchal. Ve druhé části naše převaha začala proti velmi dobře organizované obraně Žďáru přeci jenom ochabovat. Hráči však nadále šli za vítězstvím, což se jim nakonec vyplatilo. Rozhodnutí padlo po rohovém kopu, kdy odražený míč vystřelil Vácha a zde se nejlépe zorientoval Ditrich.

Gól: 87. Ditrich

Sestava: Tulis (70. Neuman) – Bartoš, Havránek, Ditrich, Nešpor (46. Naniaš) – Chlup, Wasserbauer, Gorol (80. Kříž), Pacholík – Vácha, Fišer.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu