11.03.2007, Miroslav Fuks

Bokša: „Naše vítězství je nesmírně cenné“

Bokša: „Naše vítězství je nesmírně cenné“Trenér Milan Bokša po jarní premiéře v Ústí neskrýval spokojenost. „Dosáhli jsme nesmírně cenného vítězství, které umocňuje fakt, že se jednalo o úvodní duel sezóny. Dobrý start do něj je důležitý pro každý tým a zvláště pak pro ten náš, který úspěšným výsledkem potřeboval potvrdit kvalitní zimní přípravu a zvednout sebevědomí. Zároveň jde o tu nejlepší pozvánku pro naše fanoušky před pátečním domácím zápasem.“

 
V zápase jste pouze jednou střídal, přestože jste do sestavy mohl sáhnout třikrát. Co vás k tomu vedlo?

Nechtěl jsem do sestavy zasahovat. Přestože řada hráčů nepodala svůj maximální výkon, tak žádného z nich jeho protivník na straně soupeře nepřehrával. Naše vítězství bylo zasloužené, což potvrzoval i poměr šancí či střel na branku. Zároveň však nemohu být zcela spokojen s naším ustrašeným výkonem v první půli.

Nezvažoval jste, že za stavu 0:1 stáhnete ze hry jednoho útočníka, nasadíte posilu Jiřího Víta a budete hrát v defenzivnějším složení 4-5-1?

Takový zásah do rozestavění týmu není jednoduchý. Naší snahou je zachovat herní tvář mužstva a prosazovat se svojí hrou.

Jak hodnotíte výkon mladých krajních beků Cihláře a Gebreselassieho?

Na Cihlářovi byla znát určitá nervozita. Navíc to neměl lehké, protože po jeho straně domácí táhli většinu ofenzivních akcí. Gebreselassie na pravé straně podal velmi dobrý výkon a patřil k našim nejlepším hráčům.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu