24.04.2018, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Za zápas s Bohemkou chci moc poděkovat všem fanouškům, kteří nás tam doprovodili. Spolu se zápasem na Dukle to byl po delší době výjezd, který byl na stadionu cítit. I pro hráče je důležité, zvlášť ve chvílích, kdy se třeba úplně nedaří, že cítí podporu, o kterou se mohou opřít.

 

Poslední tři zápasy jsme vždy dotahovali vedení soupeře a pokaždé jsme to zvládli. V pátek je na čase se do vedení dostat a také jej udržet až do konce. Dokázat vyrovnat v zápase, kde prohráváte, je vždy těžké a nám se to podařilo již třikrát za sebou. Věřím, že tuto vnitřní sílu dokážeme přetavit konečně zase ve tříbodový úspěch.

Zápasy se Zlínem ani s Bohemkou nebyly přehlídkou atraktivního fotbalu, ale zejména duel s Klokany byl hlavně boj. Tento boj okořenila nádherná branka Kamso Mary. Asi každý by si přál vstřelit takový první ligový gól, s obrovským přehledem a skvěle technicky provedený.

Díky strašidelnému podzimu se nacházíme ve válce o záchranu, která trvá a bude trvat ještě nějaký ten týden. Bojujeme o to, aby alespoň jeden klub z Vysočiny zůstal na mapě nejvyšších soutěží ve velkých sportech. Málokdo si uvědomuje, jak těžký je to úkol pro celý klub. Je to neustálý boj o body, o fanoušky, o peníze, o podporu, o přežití. Dukla jej bohužel nedotáhla do úspěšného konce, ale za její celou sezónu klobouk dolů. Co vše musela zvládnout, aby loni postoupila a aby letos až do konce trápila favority, to opravdu zaslouží úctu. Nasazení celého klubu bylo příkladné. Já pevně věřím, že my náš boj zvládneme, protože by byla obrovská škoda pro všechny fanoušky sportu v regionu, aby se na Vysočině nehrála nejvyšší soutěž. Bojujeme do konce!!! FCV do toho!!!

P.S.: V našem boji budeme mít v pátek posilu v podobě letců a vojáků z Náměšti nad Oslavou, tak určitě bude na co koukat a vrtulníky snad boleslavské pořádně vystraší!

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu