13.02.2018, Miroslav Fuks

S FC Vysočina se začal připravovat Libor Holík

S FC Vysočina se začal připravovat Libor HolíkDevět dnů před koncem zimního přestupového termínu hlásí možné změny prvoligový kádr FC Vysočina. S týmem kouče Martina Svědíka se dnes začal připravovat devatenáctiletý univerzální krajní hráč Libor Holík. Jeho případný přesun ze Zlína je předmětem jednání během nadcházejících dnů.

 

Libor Holík (nar. 12.5.1998) je odchovancem Slovácka a mládežnickým reprezentantem Česka, když se podílel na bronzu výběru U19 na červencovém EURU v Gruzii. V listopadu 2015 přestoupil do Slavie a krátce po příchodu už debutoval v lize. V sešívaném dresu mu velmi dobře vyšla letní příprava 2016, kdy se dokonce dostal do základní sestavy pro duel Evropské ligy na půdě estonské Levadie. Další šanci už v Edenu nedostal a v srpnu odešel na hostování do Karviné. Zde se mu v ročníku 2016/17 dařilo, nastoupil do 17 utkání a vstřelil jednu branku. V nabitém kádru Slavie se neprosadil ani v létě 2017, tudíž po evropském šampionátu využil nabídky na přestup do Zlína. Během loňského podzimu však nezasáhl ani do jednoho prvoligového duelu. Nyní bojuje o svoji šanci v Jihlavě. Jde o univerzálního fotbalistu, který může nastoupit na pravém i levém kraji v obraně nebo v záloze.

Naopak blízko odchodu z Jihlavy je devatenáctiletý bosenský levonohý obránce či záložník Ivan Dujmović. Po vydařené zimní přípravě v jihlavském dresu, kdy nastoupil do šesti duelů za "áčko", se zapojil do přípravy druholigového Znojma a již zde stihl sehrát jeden přípravný duel. O jeho hostování na jihu Moravy se rozhodne v nejbližší době.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu