12.02.2018, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Otevírá se nám jarní část sezóny, která bude na Vysočině tradičně hektická a náročná. Možná doposud nejtěžší ze všech ligových účastí. Velká část českého fotbalového mikrosvěta nás již poslala do druhé ligy, dokonce i část lidí tady u nás v regionu nám předpovídá sestup. Jsou možná i takoví, kteří nám ho přejí.

 

No, pravděpodobně je tedy právě teď nejlepší čas, pokusit se o malou horáckou revoluci. Vysočina je často tím slabším, který stojí proti silnějšímu, chudším proti bohatšímu, a to platí ve fotbale, v hokeji i všude jinde. Nyní máme 14 zápasů na to, abychom se pokusili ukázat všem těm silnějším a větším, že jsme to my, kdo má silnější vůli a větší srdce. To musí předvést hráči, trenéři, fanoušci a každý, komu není osud FCV lhostejný. Jedině pak může FCV napsat na jaře příběh o tom, jak podceňovaný klub utekl hrobníkovi z lopaty.

Vše, co klub v zimní přestávce udělal, dělal pro to, aby se sestavil tým, který bude bojovat a hrát, dokud to bude třeba, nebo dokud bude šance se zachránit. Snahou klubu bylo postavit tým, kde každý hráč má svůj cíl a tým, který má plán, jak být úspěšný, kde se každý jednotlivec podřídí tomu, aby se Vysočina zachránila. Ten tým má hlavu v podobě koučů, kteří od prvního tréninku jdou tvrdě za svým a teď musí ukázat, že má i duši a srdce.

Čeká nás 14 zápasů pravdy. Užijte si je s námi a dejte do toho všechno stejně jako kluci. Ať to není letos naposled!

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu